2019. január 7., hétfő

Levegős vagy rugós teleszkóp

Rugós : nehezebb, kisebb határokon belül állítható a keménysége, általában könnyebben megindul, mint egy levegős. Talán kisebb a karbantartásigénye. De van olyan teleszkóp is, ahol a negatív rugó helyett negatív légkamra van.


Levegős teleszkóp , mi a legnagyobb különbség? Második válaszolónak: Annak, hogy levegős , vagy rugós egy teleszkóp , semmi köze nincs a csillapításhoz.

A csillapítás a másik lábban van és szelepeken át ide-oda áramló olaj csillapítja a mozgást. A Kbikeshopban széles választékban kaphatók RockShox, Fox, Suntour rugós , levelgős és olajos teleszkóp villák, rugós tagok. Létezik spirál és szálrugós kivitel, melyek közül a második stabilabb,. Az olajos vagy levegős teleszkópoknál pedig állítható a csillapítás mértéke,. Olcsó Első teleszkóp termékek, Első.


A teleszkópos vagy rugós nyeregcső egy praktikus és hasznos találmány. Nem kifejezetten kényelmi funkciója van, nem fogsz kevesebb erőt kifejteni tőle.

Nem fog rugózni alattad tekerés közben, és nem is változik az üléspozíciód emiatt, annál erősebb rugórol van szó. Viszont kiegyenlíti a kissebb nagyobb döccenőket és. MTBrider Sziasztok.


De ha tetszett a videó LI. Ez a teleszkóp levegős vagy olajos? Válaszok a kérdésre.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődé. Sokan kértétek már a ezt a videót, úgyhogy itt volt az ideje, hogy me. A hajtás mellett az egyik legtöbb karbantartást igénylő rész a kerékpáron, viszont nem sokan merik szétszedni, pedig nem nagy ördöngősség. A következő bejegyzésben egyszerűen leírom, hogyan végezzük el ezt. Minden ami kerékpár, kiegészítő és alkatrész.


A legolcsóbb csomagküldő áruház. Az odautat (összenyomódás) egy levegős patron csillapítja. A visszautat itt olajos csillapítás, vagy egy másik levegőpatron segítségével oldhatják meg.


Típustól függően, akár profi versenyfelhasználásra is alkalmas lehet. Rugót alatt a teleszkóp összenyomódásának maximális hosszát értjük.

Mielőtt vázunkhoz teleszkópos villát választunk, vegyük figyelembe a váz gyártójának ajánlását a villa rugóútját vagy beépítési magasságát illetően. Kerékpárunk irányíthatóságát. Ha cseréle tekintettel kell lenned a rugóútra, a szemtávolságra, valamint a kialakításra, mert egy eltérő formájú tag beleérhet a lengőkar-rendszerbe, vagy a vázba.


Mennyire találtad hasznosnak? Az első kérdés, hogy mikor jó egy rugózás? A felhasználók, a szakemberek és a kerékpáros szaklapok a lineáris rugózást tartják jónak. A lineáris rugózás a terheléssel arányosan növekvő rugóutat jelent.


A váz acél vagy alumínium, a teleszkóp lehet rugós , levegős , illetve olajcsillapítású. Testsúlyunk nagyban befolyásolja, hogy milyen teleszkóppal rendelkező gépet válasszunk! A teljes teleszkópos változat tájbringázásra nem megfelelő, mert azt hegyi versenyzésre tervezték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések