2018. november 14., szerda

Tolóajtó görgő szerelése

A Micra tolóajtó vasalat egyszerűen,házilag is szerelhető rendszer. Az egypályás alsó és felső sín megegyezik és egymás mellé sorolva kétajtós szekrény is kialakítható. Csapágyazott görgők biztosítják a halk és könnyű futást. Bármelyik keretprofil alkalmazható a MICRA tolóajtó rendszerhez. A harmonika tolóajtó vasalat szerelése.


Felső görgő a „második” ajtóhoz. Az ajtók méreteinek a görgők teherbírása szab határt, amely ajtónként kg. Smart tolóajtó szerelvény szett bútor és beltéri ajtókhoz. Az új sínhez új görgők is jelentek meg: a Rapid rugós alsó görgő alkalmas.


Tolóajtó szerelvények kimagasló minőségben mindenféle bútorhoz. Bútorainak saját kezűleg történő előállítása egy csodálatos hobbitevékenység, amely során nemcsak a kreatív önmegvalósítás teljesül be, hanem az egyúttal egy produktív folyamatot is jelent. A beltéri tolóajtók lapjai készülhetnek tömörfából vagy furnérozott felületű, esetleg fóliás felületű ajtólapokból, de lehetnek edzett üveglapból is. Előre gyártott tolóajtó -szerkezetek komplett garnitúrákban is beszerezhetők, amelyek beépítése egyszerű, még kőműves munka sem minden esetben szükséges hozzá.


COSMO és SMART tolóajtó rendszerek szerelési útmutatója - Duration: 9:28. Forest Hungary Kft. Az ajtó jobb és baloldalán található az úgynevezett fogóprofil, ami az ajtó felületét alkotó bútorlapokat összefogja.


Ez a típus (Sevroll Gemini rendszer) a leggyakrabban használt tolóajtó megoldás gardrób szekrényekhez. Konnyen variálható, ár-érték arányban legkedvezőbb termék. A Gyulai és Társa Kft. Termékeink segítségével látványos, újszerű és jó térkihasználású megoldásokat választhat, legyen szó térelválasztásról vagy bútorokról. Postaláda Élvédő Asztalláb Kötél Hegesztő Zsaner Gipszkarton Profil Sarokvas Dübel Gipszkarton Tipli U Profil Görgő Derékszög Butorfogantyu Oszloptalp Pánt Termekválaszték Műszaki A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


A görgő csomag az összes szükséges szerelvényt tartalmazza pár ajtóhoz, de ha négy ajtót szeretnénk, akkor két egységcsomag szükséges. A bútorlap élére, a Multi-trend fogó profilt javasoljuk. A derékszögre, a mennyezet és föld közötti párhuzamra nagyon figyelni kell. TOLÓAJTÓS RENDSZER KÉTSOROS ALSÓ SÍNNEL.


Az alsó görgő szerelésekor ügyelni kell arra, hogy a K. Fontos: Alkalmas Srendszerben vízszintes profillal, és S60N. Függőleges harmonika tolóajtó vasalások. PRINCE fogantyúprofil nyitófüllel. A tolóajtó gyártásban legelterjedtebb megoldás az alsó futású tolóajtók alkalmazása. A Se V roll erre többféle megoldást kínál.


A betétanyagoknál rengeteg variációs lehetőség áll rendelkezésünkre. A garancia ideje új alkatrészek esetén hónap. Egyes termékek gyártója ennél hosszabb időre is vállalhat garanciát, amit a Cromax Kft.


A Hafele a bútor- és konyhabútor gyártók, a kereskedelem és a belsőépítészet beszállító partnere több mint 1országban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések