2018. november 6., kedd

Vendégágy összecsukható

Discover the Best Way to Explore the World. Contact Musement any Time. Help you Plan Your Trip. Amazing gift: the Musement Card! Book the best Tours Online Now!


Vendégágy előnyök és lehetőségek.

A vendégágyak többnyire összecsukható ágyak, amelyeket a vendégek távozása után elrakhatunk. Egyes modellek görgőkkel is rendelkeznek, így összecsukva könnyen betolhatók a szekrény mögé vagy a sarokba a legközelebbi alkalomig. SSZECSUKHATÓ VENDÉGÁGY , FALAP-RUGÓS, 15LAPPAL, EGYSZÍNŰ, 190X80CM és még 1termék közül választhat a kategóriában. Jó állapotú, könnyen szét és összecsukható massziv ágy, az egyik kereke hiányzik külömben tökéletes.


Rendezze be otthonát Praktikusan! A felfújható vendégágy jó megoldás, ha gyorsan, egyszerűen kell fekhelyet biztosítani a vendégeinknek. Az ágyba beépítettek egy lábpumpát is, így nincs szükségünk külön matracpumpára.


A kitekerhető szelepnek köszönhetően gyorsan le is lehet ereszteni. Sokszor fotelnek tűnnek, de valójában vendégágyak.

Több termékünkhöz te választhatod ki a matracot, és egy- vagy kétszemélyes ágyként is használhatod. Ha el akarod tenni, válassz összecsukható típust. Böngészd kínálatunkat!


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A keret első összeszerelése után az összecsukható ágy úgy néz ki, mint egy hagyományos ágy. De azért praktikusabb a jobban összecsukható vendégágy , de lehet, hogy megnézem közelről ezt a. JYSK Bajlum összecsukható vendégágy – 10k.


Mikepercsi uti Tesco – Arpad teri. TESCO felfújható ágy (kétszemélyes) – ár, vásárlás. Hozzá illő összecsukható székekkel,. Alumínium összecsukható ágy, vendégágy , kempingágy fekete Alumíniumból készült összecsukható ágy, vendégágy , kempingágy, amely használható sátorozáshoz, utazáshoz.


Termék jellemzői: Könnyen tárolható, szállítható a hordtáska segítségévelGyors és egyszerű felállítás. Tisztelettel ajánljuk őket változatos méret és szín kínálattal. Ezek a vendégágyak elsődlegesen néhány napos, hetes használatra lettek tervezv. Ez az egyedülállóan helytakarékos termék könnyedén rejthető el a tárolóban vagy az ágyneműtartóban, szükség esetén pedig pillanatok alatt alakítható fekvőhellyé. Praktikus, kényelmes, összecsukható , személyes, kis helyen is tárolható matrac.


Matrac közötti hézag nélkül.

Cégünk a termékinformációkat frissíti, és meg tesz mindent annak érdekében, hogy azok pontosak legyenek a weboldalon feltüntetve. Azonban az élelmiszer összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők folyamatosan változnak, így cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért. Fehér acél összecsukható ágy matraccal x 2cm. Részletek Üzlethez. Bed in a Bag Beige vendégágy - Karup Design.


Textilomanie Skládací matrace žlutá. Puppolina Összecsukható matrac A Puppolina Összecsukható matrac a márkához hűen kiváló minőséget képvisel. A kemény habszivacs matrac tökéletes otthoni használatra és utazásokhoz egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések