2018. november 29., csütörtök

Attends betegalátét

Aktuális Betegalátét ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! BETEGALÁTÉT 80X1CM ATTENDS COVER DRI, REPLANT-CARDO KFT.


Gyermek és felnőtt inkontinencia betétek, nőt inkontinencia betétek, betegalátétek. TENA Bed Plus betegalátét.

COLOPLAST ALTERNA MAXI, részes 57öntapadós zárt hidrokoll. Mosható betegalátét , abena abri-soft, 75xcm 49Ft. Részletes leírás ATTENDS MINI PLUSSZ (2ML). Veszprém, Pápa, Szekszárd. Az inkontinencia alátétek nagy nedvszívó képességgel rendelkező termékek.


Ennek köszönhetően gyorsan felszívja és magába zárja a vizeletet. Egyszer használatos betegalátét ATTENDS 80x1cm.

Attends betegalátét 80x1cm. Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Akciós alátét, betegalátét akár házhozszállítással is! Cellulóz lapokból rétegzett betegalátét , inkontinenciában szenvedőknek, vagy nagy.


Ahogy írták, a betegalátét jóval olcsóbb , mint a kutyapelenka. Extra nedvszívó képességű nedvszívó maggal és a vízhatlan hátsó borítással Gondoskodik az ágy- és. Támogatott gyógyászati segédeszközök. Inkontinencia termékek, Inkontinencia termékek, Betegápolás, Otthonápolás, Gyógyászati segédeszközök és egészségmegőrző termékek webáruháza.


Kiszerelés: 1x Mennyiségi egység: DB EP kártyával vásárolható. Jöttem, láttam, vettem. A legkedveltebb bazár, apróhirdetési oldal Magyarországon - találja meg álmai lakását, vegyen használt autót vagy cserélje ki öreg számítógépét! A nagy nedvszívó képességű Seni Soft Super betegalátét használható ágybetétként, a matrac és az ágynemű védelmére, szék, fotel és kerekesszék felületén egyaránt. MoliNea antidecubitus betegalátét.


Fekvõ betegek ellátásának kiegészítõje a réteg papírvattából készült alátét, melynek külsõ PE-fóliája biztosítja az ágynemû átnedvesedés elleni védelmét. A kiváló nedvszívó képességű anyag egyenletesen oszlik el a betegalátét belsejében.

Olyan professzionális masszázsfotel, mely a legmagasabb igényeket is kielégíti. Jade beépítéssel,mely egyedülálló. Verhetetlen előnye: ára jóval a hazai piaci árak alatt van és be van építve a jáde funkció is,ami még hazai viszonylatban ujdonság.


A gyógyászati segédeszközök célja az átmeneti vagy tartós egészségkárosodással élők számára megkönnyíteni a mindennapi életet. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! McDavid Rugalmas könyökgumi jellemzői, vásárlási tanácsok és árgrafikon.


Big List of 2of the Top Websites Like pelenkaonline.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések