2018. november 29., csütörtök

Gardena elektromos fűnyíró powermax 32 e

Gardena elektromos fűnyíró powermax 32 e

Erőteljes és kényelmes elektromos fűnyíró. Power Plus: Nagy teljesítményű motor erőteljes áttétellel, mely biztosítja a nagy húzóerőt és a precíz fűnyírást. Gardena fűnyírók - Gardena fűnyírógépek Budapest XI.


Unsubscribe from Zöldhulladék elszállítás. Az elektromos fűnyíró esetében soha nem kell azon aggódni, hogy vajon beindul- e. Nem kell üzemanyagot betölteni és az akkumulátort feltölteni. Csak csatlakoztatni kell a tápellátásra, és kezdődhet a fűnyírás.


PowerPlus: nagyteljesítményű motor erőteljes áttéttel, mely biztosítja a nagy húzóerőt és a precíz fűnyírást, optimalizált fűgyűjtést. Ez a könnyedén irányítható és kis súlyú elektromos fűnyíró tökéletes kisebb gyepterületek rugalmas gondozásához. A speciálisan megedzett kés optimális vágási eredményt nyújt. Fűnyíró bolti árak. A literes fűgyűjtő akár -kal több füvet képes összegyűjteni, ami ritkább ürítést tesz lehetővé.


Könnyedén megbirkózik bármilyen típusú fűvel, még magas vagy nedves fűvel is. A technológia csökkenti a készülék súlyát, így érezhetően könnyebb a munka. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! A kés edzett, porfestett acél anyagból készült.


Akár a magas vagy nedves füvet is könnyedén nyírja, a gyűjtőkosár gyorsan és kényelmesen üríthető a nagy kidobónyílásnak köszönhetően. Nagy teljesítményű és kényelmes elektromos fűnyíró plusz teljesítménnyel (PowerPlus motor): Nagy teljesítményű motor erőteljes átéttel, mely biztosítja a nagy húzóerőt és a precíz fűnyírást, optimalizált fűgyűjtést. Ez a technológia ezen túl csökkenti a fűnyíró. Az ergonomikus fogantyúnak és a keret alacsony súlyának köszönhetően a fűnyírás kényelmesebb lesz, mint valaha. Ha csökken a fűnyíró vágási teljesítménye: minőségi, robusztus tartalék kés edzett, porfestett acélból, hosszú élettartammal a pontos és tiszta fűnyíráshoz.


GARDENA PowerMax (tm) E elektromos fűnyíróhoz. Központi magasságállítás fokozatban, ergonómiailag kialakított kettős indítókar és kábelrögzítő. Központi foggantyú segítségével egyszerű és könnyű a fűnyíró. Tartalék kés, PowerMax E típusú elektromos fűnyíróhoz.


A Power Plus rendszer nagy teljesítményű motor erőteljes áttéttel, amely biztosítja a nagy húzóerőt és a precíz fűnyírást, valamint az optimalizált fűgyűjtést. Hasonló termékek kedvező áron. Könnyű használat, állítható vágásmagasság, nagyméretű fűgyűjtő. Néhány jelentős tulajdonság, amikkel a Wolf-Garten elektromos fűnyírója kiemelkedik a hagyományos fűnyírók közül. W teljesítményével sem az áramszámlát nem terheli túlságosan, viszont erőben sem marad a várakozások alatt.


E Instrucciones originales Cortacésped eléctrico P Instruções Originais Máquina de cortar relva eléctrica PL Oryginalne Instrukcje Elektryczna kosiarka H Eredeti Utasítás Elektromos fűnyíró CZ Originální pokyny Elektrická sekačka SK Pôvodn. A QuickFit funkció segítségével féle vágási magasság választható a, GepShop. A puha markolattal ellátott, ergonomikus tolókarral a fűnyíró.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések