2018. november 14., szerda

Fatelep 11 kerület

Leírás: Esküvői tánc oktatással várjuk a 11. Forduljon bizalommal tánciskolánkhoz a XI. Cédrus Építőanyagkereskedelmi Kft.


A bolt mellett asztalos üzem és lapszabászat működik, hogy komplex. XVI kerület , Cziráki utcában lévő különböző méretű. Somogyvár keresésre adott találatai.

Kerület , Újbuda településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Faáruház fatelep , amelynek készletén több, mint 4. Találatok Fatelep XI. Kerület , Pestszentlőrinc-Pestszentimre településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Gerenda gerenda méretek gerenda XVI. Cégünk több mint éve a fakereskedelem egyik ismert szereplője, így tapasztalataink alapján biztosítani tudjuk a jó minőségű, válogatott alapanyagokat az építkezéshez és asztalos ipari termékek gyártásához.


Az elmúlt évek folyamán ezen tevékenységhez szorosan kapocsolódó szolgáltatásokkal. Tisztelt Vásárlóink! Március 17-től az összes üzletünk a megszokott időben nyit és 15:00-kor zár, a kormányrendeletnek megfelelően!

Forgalmazott termékeink kíváló minőségűek, árainkat igyekszünk alacsonyan tartani. Kollégáink több évtízedes faipari munka-tapasztalattal rendelkeznek. Igyekszünk rövid határidejű és speciális igényeknek is megfeleni. Jónás Fatelep – faanyag, szigetelés – Felsőpakony.


Cégünk családi vállalkozásként indult a 90-es évek elején. Cégünk megőrizte családias hangulatát és irányzatát, hogy a vevőket széleskörű kiszolgálásban részesítse. Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással!


Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt. A Fatáj Online megjlenetett cikkét ide kattintva olvashatja el. Telephelyünkön fizethet bankkártyával is. GDPR) Az ABH számára mindig is kiemelten fontos volt a szemé.


Ha minőségről van szó, a Fenyőker Fatelep nem ismer ellentmondást. Kizárólag a legjobb minőségű szlovák lucfenyőből, professzionálisan kifűrészelt árut forgalmazunk. A gerenda válogatása esetén felárat. Megtalálta amit keresett, üdözöljük oldalunkon! Fő profilunk az asztalos minőségű lombos és borovi fűrészáru, valamint trópusi fakülönlegességek.


Az asztalos minőségű fűrészáru mellett az építkezők számára tetőszerkezeti luc fűrészárut is forgalmazunk. Budapest) településen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések