2018. november 8., csütörtök

Maradék textil felhasználása

Textilek : bármilyen textil maradék felhasználható , ha tiszta… akár a. Lehet, hogy alapból meghagynám a textil alapot, és erre tenném a színes. Ha leves is marad a zöldségek mellett, akkor készíts belőle zöldségkrémlevest, ahogy azt a takarékos zöldségkrémleves recept írja! Maradék anyagok vegyes.


Ha neked is szikkad a kenyértartóban kevés húsvétról megmaradt kalács, akkor ezek a receptek pont neked szólnak. Ha érdekes mintájú maradék anyagaink vannak, akkor akár ezeket összevarrva egyedi asztalterítővel dobhatjuk fel étkezéseinket.

Sötétítő függönyökhöz magunk is készíthetünk dekoratív textil függönycsipeszeket. Az általunk készített verzióhoz csupán maradék. Először a zöldségeket tedd egy tálba, majd keverd össze ezeket a majonézzel. Ezután add hozzá a. Tepsiben sült töltött paprika. A maradék krumplipürével sűríthetünk krémleveseket is.


Egy fej hagymát kevés olajon vagy vajon megdinsztelünk, rádobjuk az éppen rendelkezésre álló zöldségeket, felöntjük vízzel, ízesítjük kedvünk szerint, majd amikor puhára főttek a zöldfélék, hozzáadjuk a krumplipürét, összeturmixoljuk, esetleg tejszínnel, tejföllel krémesítjük a forró levest. Sajnos, ha messzebb kerülök a kamerától, akkor a hang nem az igazi. Kategória: maradék húsból.

Zsuzsis képek, egy Zsuzsis-medálos babatakaró fedlap (a szintén maradékos hátlapozás már novemberi), egy pár edényfogó kesztyű, szintén Zsuzsi mintával, és a leendő tulaj nevének kezdőbetűjével. Sötétkék kordszoknya és kordnadrág a keresztgyerekeimnek, maradék anyagból, turkált kockás ingből szabott díszítéssel. A megmaradt húsleves zöldség felhasználható egy finom franciasaláta elkészítéséhez. Nincs másra szükségünk mint maradék anyagokra, tömőanyagra, tűre, cérnára és egy kis fantáziára. Készítsünk tűpárnát.


Pulled Pork – de mi már csak szaftos malacnak hívjuk Egy csirke, tagú csalá étkezés Láncfőzéssel spórolj időt a konyhában! A rizs saláta szuper felhasználása a maradék rizsnek: keverd össze a hideg rizst felkockázott zöldségekkel (ha esetleg maradt volna a mexikói zöldségkeverékből is, az duplán jó a maradékok felhasználása terén), borsó mindenképpen legyen benne. A legjobb, ami egy. Elkészítése: Egy tepsit kikenek margarinnal és kimorzsázom. Egy tálban tojás sárgájához hozzákeverek ek cukrot, dkg olvasztott margarint (lassan,állandóan keverve,különben kicsapódik) és fél liter langyos tejet.


Ezek a szuper aranyos kis textil tököcskék egy kis maradék anyagból és töltőanyagból pillanatok alatt elkészíthetőek, és remek kiegészítői lehetnek az őszi vagy halloween dekorációdnak! A textil tököket akkor is könnyedén elkészítheted ha nincs varrógépe hiszen kézzel is pillanatok alatt megvarrható! A hozzávalókat sütőtálba tesszük, lazán összekeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Néhány tárkonylevelet félreteszünk a díszítéshez, a többit a sonkás gombához adjuk. A tetejére morzsoljuk a maradék vajat, meghintjük a zsemlemorzsával, és a sütőben kb.


A személyes adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés, az adatok megváltoztatása és jogosulatlan nyilvánosságra-hozatala, vagy felhasználása megakadályozása érdekében az adatkezelő gondoskodik: a megfelelő informatikai, műszaki környezet kialakításáról, üzemeltetéséről, a szolgáltatásnyújtásban résztevő munkatársai ellenőrzött kiválasztásáról. Ha tisztában vagyunk vele, hogy a tojásfehérje - ahogy a neve is sugallja - magas fehérjetartalma mellett -ban vizet tartalmaz, akkor máris világos, hogy jól fagyasztható.

Ha a sertéspörköltből maradt, akkor tervezhetjük a következő fogásokat: Rakott káposzta A jól elkészített, fűszerezett maradék pörköltet ledaráljuk, majd rizst öntünk hozzá, felengedjük a rizs súlyának duplája vízzel és fedő alatt pároljuk mindaddig amíg a vizet teljesen fel nem szedi. A vízben megfőzött savanyú káposzta felét kizsírozott jénai tál aljára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések