2018. november 19., hétfő

Murexin folyékony fólia 2ks

Kétkomponensű, hézag és varratmentes, kenhető szigetelés, fürdőszobákba, teraszokra, csapadékvíz és üzemi víz ellen, kül- és beltérben. Minimális vastagság mm. KS Folyékonyfólia , gültig ab: 1. Vasárnap is nyitva!


Fontos figyelmeztetés! KENHETŐ 1KS FOLYÉKONYFÓLIA SZIGETELÉS 7KG és még termék közül választhat a kategóriában.

KG, TYTAN TETŐ TÖMÍTŐSZALAG ALU. Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait.


Smooth Pulls Cold Glue and Traditional PDR Glue Pulling Tutorial - Duration: 13:14. A terméket Dunakeszi telephelyünkön készleten tartjuk. Megrendelés esetén minden üzletünkben átvehető.


MUREXIN -AUSTROTHERM s. Leírás Áraink az áfát tartalmazzák ! Tekutá fólia 1KS (1KS Rapid) - Tekutá fólia 2KS - Profi tesniaca fólia PD 1K.

Gyorsan száradó, rendkívül kiadós, oldószermentes, nem vízáteresztő, egykomponensű, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes kenhető szigetelés. Adott esetben annak a meghatalmazott képviselőnek a neve és értesítési címe, akinek a megbízása körébe a 12. Nem értelmezhető 6. A két réteg kenhető vízszigetelés felhordása és száradása. A WI- folyékony fólia oldószermentes, szálerősített 1K kenhető vízszigetelő anyag.


Könnyen felhordható ecsettel, hengerrel, vagy simítóval. K Objekt folyékony fólia Rapid – óra múlva burkolható;. Magyarországon kapható és. A legtöbb anyagnál javasolt a rendszerhez kapható mélyalapozó használata a folyékony fólia felhordása előtt. Mi például YTONG falazat esetén csemperagasztóval átgletteljük a felületet, majd erre hordjuk fel a folyékony fóliát.


Egykomponensű, oldószermentes, víz- és párazáró, tartósan rugalmas, hézag és varratmentes kenhető. Fugázó szivacsos, erősített 130x270mm. Murexin Profi tesniaca fólia PDK.


Platina Építőanyag Centrum építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell! Csempe webáruház Országos szállítás, csempe, padlólap, burkolólap, greslap, falicsempe, fürdőszoba, csemperagasztó, fugázó, élvédő, olcsó árak. Kizárólag beltérben alkalmazható, közvetlenül a kerámia burkolatok alatt (pl.: zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban) nyomás nélkül lefolyó víz ellen. A felhasználásra kész, egykomponensű, oldószermentes, víz- és párazáró, tartósan rugalmas, hézag és varratmentes kenhető vízszigetelés.


Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KS BELTÉRI FOLYÉKONYFÓLIA KG, SÁRGA és még termék közül választhat a kategóriában. Vásároljon tőlünk csempét, padlólapot, kádat, zuhanykabint, szanitert vagy csaptelepet. Vásárlás: Kenhető szigetelőanyag árak, eladó Kenhető szigetelőanyagok.


Akciós Kenhető szigetelőanyag ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések