2018. november 7., szerda

Trinát aqua selyemfényű

Amennyiben mégis hígításra van szükség ecsettel történő felhordáshoz max. Selyemfényű , vízzel hígítható zománcfesték fa- és fémfelületekre. A felületi hibákat, egyenetlenségeket simítsuk el Progold UNIKITT mestertapasszal, majd csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port. Zománcfestékek, Olajfesték Standol.


A laza, pergő rozsdát vagy régi nem tapadó. Minden ami a házadhoz kell! Nagy fedőképességű, gyorsan száradó zománcfesték, ami rugalmas bevonatot képez a felületen.


Száradása nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Akzo Nobel alapozó aqua Baumit beltéri Casati Dulux easycare egyrétegű Extreme extrém fafelület Falfesték favédő fémfelület Glett Harzo Homlokzatfesték Héra Inntaller kültéri lakk latex Lazurán lazúr lábazatfesték magasfényű matt Mester mosható parkettalakk Platinum Poli-Fabre Poli-Farbe Premium ragasztó Sadolin. Hasonlítsa össze az árakat! Az oxidmentesített (kézi, vagy kézi-gépi csiszolt, Sttisztasági fokozatú) zsírtalanított acél felületek korrózióvédő alapozó festésére használható.


TRINÁT Aqua selyemfényű zománc - kolor. Kül- és beltéri PVC , fa-, fémfelületek, átvonó festéke. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet. ZOMÁNC jellemzői, vásárlási tanácsok, boltok rendezése árak szerint. Festék, henger, ecset, Szerszám,.


Nincsenek termékek a kosárban. A CELLKOLOR AQUA SELYEMFÉNYŰ ZOMÁNCFESTÉK fa- és fémfelületek tartós védelmét biztosítja. Jó fedőképességű, tartós védelmet biztosít. A táblázatban lévő színek nem feltétlenül egyezek meg ez eredeti festékszínekkel, ugyanis ez nagyban függ az ön monitorától, és a böngésző típusától is.


A színek pontosításához kérje munkatársaink segítségét. Ahhoz, hogy megtudja ,mi alapján számoztuk a szineket:Klikk ide! Gyorsan száradó, könnyen csiszolható alapozó festék. Kiválóan tapad az alapfelületre és biztosítja a ráfestett fedőfesték tapadását.


Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek. Ez a termék csak a színtervezőn keresztül érhető el. Kosár megtekintése. Opciók választása Gyors megtekintés Részletek.


A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. Trinát szintetikus hígítóval hígítsuk. Csúsztasson a többi képért (kép elérhető).


Találja meg saját színvilágát ! Aquakolor színező pasztával, illetve TRILAK színkeverő gépeken is . Vékonylazúr színek – Vékonylazúr festék. Lazúr (9l) Tikkurila Valtti Color. Az így előkészített felületekre kell alapos felkeverés után a Praktik Aqua festéket.


Trinát aqua selyemfényű

Lábazatfesték POLI-FARBE. MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB? FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet.


Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is ajánlunk. Munkavégzés utáni a szerszámok tisztítása Szintetikus hígítóval ill.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések