2018. május 7., hétfő

Terítő webshop

Terítő webshop

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. Exkluzív megoldás a viaszos vászon terítőkhöz képest, annak minden előnyös tulajdonságával. Impregnált textil anyag, szennytaszító. Nem kell mosni, vasalni, pontos méretre szabjuk.


Terítő webshop

Készítésükhöz egyedi öltéstechnikát használnak, az úgynevezett matyó nyolcasöltést. A riseliős terítőkön kalocsai minták jelennek meg, ez a technika a múlt század elején terjedt el. A hímzett terítő alkategóriában is kalocsai mintás terítőket talál. A nálunk megtalálható csipketerítők többsége horgolással. Kínálatunkban talál számtalanféle damaszt abroszt, pamut abroszt, vízlepergető teflonos terítőket, divatos kockás terítőket, elegáns mintás terítőket ünnepnapokra, strapabíró abroszokat éttermébe.


Abrosz -és Asztalterítő Webáruház. Karácsonyi terítő -, nagyon sok fajta kézimunka kapható a webáruházamba. Ne sajnálja az idejét és lapozzon végig a rengeteg karácsonyi terítő -, között,és válogasson közülük,ajándék,souvenir szeretteinek.


Terítő webshop

Kézimunka újra divat lett. Vásárolj most Asztalterítőket online. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül.


Viaszos vászon terítő. A viaszos vásznak gyári szélessége 1cm. Ebben a szélességben négyzet, téglalap forma esetén a szabás díjmentes. Puha, meleg takarók költöztek be hozzánk. Az őszi, téli bekuckózáshoz készültek meleg, puha takaróink.


Nagy mérete kényelmesen körbeöleli még a legnagyobb alkatú családtagot is, így komfortos esti romantikus filmnézéshez, családi társasjátékhoz vagy akár egy kellemes magányos estéhez is kedvenc könyvünk és egy csésze finom tea vagy forralt bor társaságában. Több 1anyagból tudsz rendelni webáruházunkban terítőt, függönyt, díszpárnát méretre. Számtalan szín, minta, szegés és alak közül választhatsz. A legjobb élmény biztosítása miatt használunk weboldalunkon Cookie-kat. Hímzett-, riselt-,előnyomott-,és kézimunka termékek széles választéka.


Cookie beállításait böngészőjében tudja módosítani és törölni. Terítő kiegészítők. Az asztalvédő csúszásgátlók az érzékenyebb asztalokat megvédik a karcolódástól, a melegtől, a terítőt pedig a lecsúszástól. Hímezhető terítő 350-es, 60xcm. JELENLEG NINCS KÉSZLETEN ! HM a világ egyik vezető divatvállalata lett.


Terítő webshop

LEVENDULA horgolt csipkés szélű terítő. CíCampona Bevásárlóközpont Emelet 272.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések