2018. május 29., kedd

Asztalba süllyeszthető csatlakozó

Asztalba -pultba süllyeszthető elosztók kör és szögletes kivitelben Térjünk át a címben emlegetett láthatatlan áramforrásokra: konnektor, amelyet használaton kívül belesüllyeszthetünk egy felületbe , eltüntethetjük szem elől, ezáltal nem dísztelenkedik egy áramelosztó a rendberakott íróasztalon vagy a letisztított konyhapulton! A süllyesztett dugaszolóaljzatok és beépített konnektoroszlopok hatékony és dekoratív hálózati áramellátást biztosíthatnak például egy üdülőhelyen, apartmanban is, ahol elképzelhető, hogy a vendégek bérlik vagy viszik magukkal a nyaralás idején is szükséges háztartási gépeket, pl. Konferenciatermek, prezentációs munkafelületek praktikus kiegészítője lehet az asztalba süllyeszthető kábelrendező doboz vagy energia oszlop, melynek alkalmazásával elrejthető a különböző eszközök működtetéséhez szükséges kábelrengeteg. Asztalba süllyeszthető kábelrendező R2-J Asztali kábel csatlakozási felület.


Megnyomva az asztalból kibillen a csatlakozó port. A rejtett elosztók vagy más néven a pultba, asztalba süllyeszthető konnektorok praktikus kiegészítői minden konyhának és irodának.

Elegánsan és dekoratívan rejtik el a dugaljakat, amelyeket a hálózati áramról működő készülékek igényelnek, legyen szó kenyérpirítóról vagy telefontöltőről! Használat esetén csak kihúzzuk a felületből vagy felbillentjük az. Rendelj a vilagitasok. Szerelhető álpadlóba, beton padlóba süllyesztődobozzal, ugyanakkor mm vékonyságú fedele miatt nem zavaró tárgyaló asztalba építve sem.


A kinyitott fedél reteszelt, így a kábelekre nem lehet véletlenül sem rácsukni azt. A modulos kivitel alumínium és sárgaréz, a 2xmodulos kivitel alumínium kivitelben is elérhető. Ipari csatlakozó dobozok Speciálisan kifejlesztett, ipari csatlakozókkal és aljzatokkal felszerelt, gyárilag kábelezett elosztódobozok, amelyekben áramvédő készülékek (megszakítók, hibaáram védelem) kerülnek felszerelésére.


V 32A 80xmm IPSpeciálisan ipari épületekben vagy nyílt munkaterületen történő alkalmazásra kifejlesztett csatlakozó aljzatok és dugók.

A betéteket külön kell megvásárolni. Asztalba , munkalapba építhető rejtett konnektor, csatlakozó. Túlfeszültségvédett hálózati elosztó.


A kör alakú rejtett konnektort konyhai munkalapba vagy bármilyen asztallapba. Rejtett 3-as elosztó ezüst. Pop-Up SD bútorba süllyeszthető konnektor 230V Nincs ár. Kör alakú rejtett elosztó vezetékkel, dugvillával. Irodai asztalba rejtett elosztó 3db dugalj.


LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk! Süllyeszthető elosztó db 230V konnektorral, darab USB, darab Cat5E és darab audio csatlakozóval. Gombnyomásra felnyílik, visszacsukás után csak a fehér fedlapot látjuk.


Kis helyet foglal, praktikus, könnyen nyitható. Bútorlapba, konyhabútorba, pultba, irodai asztalba süllyeszthető hálózati elosztó, földelt. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. GTV Süllyeszthető rejtett elosztó, téglalap 3db 230V dugalj a Bútorba Építhető Elosztók kategóriában - most 14. Ft-os áron elérhető.


Asztala, bútora legyen mindig elegáns és rendezett, mégis funkcionális.

Bútorlapba, vagy asztalba süllyeszthető , esztétikus kialakítású, rejtett aljzat. A beépítés után az aljzatban USB-A kábel, RJ-CatFTP (árnyékolt) patch kábel és normál SCHUKO 230V-os (villás dugó) csatlakozó dugható. A rögzítő gyűrű maximum cm.


Aktuális 230v elosztó usb ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések