2018. május 2., szerda

Diszperziós mélyalapozó használata

Régi vakolatoknál a felületrol a laza, leváló rétegeket mechanikai úton el kell távolítani, az esetleges hibákat javítsuk ki. A mélyalapozó használata elott a felületet portalanítani kell. Impregnálás elott kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására. Milyen falaknál szükséges a használata ? Mészfestékből szeretnénk diszperziós festékre átállni, ilyen esetben a régi mészfestés lekaparását követően még a glettelés előtt ajánlott a mélyalapozás elvégzése. Inntaler diszperziós mélyalapozó falfestékek és nemesvakolatok felhordása előtt a. Rikombi Grund mélyalapozó használata hézagolt gipszkartonfalon.


Nemcsak a színes, hanem a fehér falfestékek használata esetén is fontos a megfelelő mélyalapozó használata. Használatával megakadályozható a festés után előforduló foltosodás. Biztosítja a festék jobb tapadását.


Modakril, Héra Külső homlokzatfesték, Lábazatfesték, Unitop univerzális festék, Tangó homlokzatfesték beltéren Héra. HÉRA FALFIX DISZPERZIÓS MÉLYALAPOZÓ 5L és még 1termék közül választhat a kategóriában. Azonban itt is van néhány alapszabály amit fontos figyelembe vennünk.


Felhordást követően a mélyalapozó kötőhidat képez az alapfelület – jellemzően beton vagy glettelt vakolat –, valamint a felhordásra kerülő festék között. Ahogyan a neve is mutatja, a mélyalapozó beleivódik a vakolatba, és megerősíti annak szerkezetét, így az nem porla nem mállik tovább. Diszperziós mélyalapozó kül- és beltéri falfelületekhez. Megakadályozza a festék foltosodását, valamint egyenletes szívóképességet biztosít.


Elősegíti a vakolat szilárdságának megnövekedését, valamint csökkenti, kiegyenlíti a felületek szívóhatását. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár db termékre vonatkozik! A diszperziós mélyalapozó alkalmazása kiegyenlíti a vakolat nedvszívó képességét, amelyet gyakorlati próbával kell ellenőriznünk. Színes diszperziós falfestékek felhordása előtt alkalmazva megakadályozza a foltosodást.


A fal természetes szellőzését nem gátolja. Kül- és beltéri vakolatokra, gipsz- és betonfelületekre. A beton szerkezete porózus, és folyamatosan kopik, porlik.


Hemmax mélyalapozó koncentrátum falra (1:hig) 1L. Kültéri és beltéri homlokzatok, illetve új és régi beton felületekre. Baumit Mélyalapozó használata nem. Egy modern diszperziós mélyalapozó (pl. az Intaller diszperziós mélyalapozó ) több pozitív tulajdonsággal is rendelkezik.


Alkalmazása nagy nedvszívóképességű falra feltétlenül ajánlott. A régi, porózus vakolatokat és. Az alapozót vizen kívül semmilyen más anyaggal nem szabad összekeverni.


Beltérre a polisztirol használata nem javasolt esetleges. A többi falon a régi (éves) fehér diszperziós festék van fenn. A mesteremberek jelentős része hagyományosan az Inntaler beltéri diszperziós falfestéket választja. Por glett vagy gipszes. Impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének a megállapítására.


Magyarországon kapható és elérhető festő, szigetelő, vakoló, ragasztóanyagok teljes adatbázisa. Falfelületek pórustömítésére HÉRA FALFIX diszperziós mélyalapozó használata ajánlott. Keresse meg a terméket a többszáz szempont. Az új cementes-meszes vakolatokat csak felhordásuk után 3-héttel lehet glettelni, a gipszvakolatokat pedig 2-hét elteltével. Régi falfelületek pórustömítésére CEHALIN mélyalapozó vagy HÉRA FALFIX diszperziós mélyalapozó használata ajánlatos.


HÉRA, MODAKRIL, TRINÁT, TRINÁT AQUA, TRIKOLOR. Vliesin Fixativ Mélyalapozó Homlokzati vakolatok, beton, továbbá azbesztcement , gipsz, műkő elemek festés előtti, pórustelítô, felületi szilárdságot javító, egyenletes szívóképességet biztosító alapozásához alkalmazható vizes diszperzió. Beltéren max 6-szoros, kültéren max 4-szeresre vízzel. Használata Vliesin-nel történő festés előtt különösen ajánlott.


Festett falra kell mélyalapozó ? Vettünk egy pár éve felújított házat, és magunk szeretnénk átfesteni a falakat. Bárhol laza felületet találunk, azt javítanunk kell, pl. A legtöbb anyagnál javasolt a rendszerhez kapható mélyalapozó használata a folyékony fólia felhordása előtt.


Mi például YTONG falazat esetén csemperagasztóval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések