2018. május 21., hétfő

Lapszabászat pécs megyeri út

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Slim Line munkalap, mely ideális felsőkategóriás bútorokhoz és belsőépítészeti megoldásokhoz. Lapszabászat professzionális eszközökkel.


Pécsalkategoriaid=109. Minőségi bútorszerelvények, Blum és Forest.

Kültéri és beltéri ajtók- ablakok, szekcionált garázskapuk, víz – és villanyszerelés , kötőelemek, bútorlapok, lapszabászat , profillécek, csavarok- tiplik, autóápolás. A bútorgyártáshoz szükséges alapanyagokat, szerelvényeket és kiegészítő termékeket találja meg nálunk, lapszabászati és asztalos szolgáltatásokkal kiegészítve. Legyen szó felújításról, karbantartásról a szükséges anyagok széles kínálatával állunk rendelkezésére! Kültéri és beltéri, bejárati ajtók, víz – és villanyszerelés, kötőelemek, bútorlapok, lapszabászat , profillécek, csavarok- tiplik, autóápolás és felszerelési termékek, tömítőanyagok, polcrendszerek, Dedra, Milwaukee gépek barkácstól az ipari. Kedvezményes szállítási díjak országosan!


A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). Műhelyünk tevékenységi körébe tartozik egyedi konyhabútorok, szekrény, polc, bútor készítése bútorlapból illetve tömör fából, és vevőink egyedi igényeit figyelembe véve, vállalunk ház, lakás és iroda átépítést.

Szolgáltatásaink: Vállalkozásunk az asztalos projektek szakszerű kivitelezésére alakult. Bútorlapszabászat,ABS. Székesfehérvár, Mura út 2. Mi nem a konfekció termékeket gyártására törekszünk, hanem a kiváló minőségű megfizethető árú termékekre.


Az általunk felhasznált anyagon és szerelvények, csak a legjobb. Fontos, hogy mi nem bútorlap kereskedők vagyunk, hanem egy lapszabászat , így nem bútorlap kiszállítással, hanem lapszabászati és egyéb gépmunka szolgáltatásokkal foglalkozunk elsősorban asztalosok és faipari cégek részére! D Várok minden alkotni vágyó gyermeket kézműves foglalkozásomra.


Cégünk nyolc éve működik a bútoripar területén. Megyeri út 51-es szám alatti ipartelepen található. Fő profilunk: lakóházak, irodák, vendéglátóipari egységek, panziók bútorainak tervezése, készítése és helyszíni szerelése egyedi méretben. Asztalosnak tanulna, faanyagra vagy szerszámra lenne szüksége?


Oldalunkon jó helyen jár! Budapesti Inter-Fa Kft. Kertészet Tiborc köz. Bárhol keressen a szóban. Szó elejétől keressen.


Gépparkunkban megtalálható CNC marógép, Táblafelosztó szabászgép, vízszintes szabászgép, előmaróval felszerelt Élzárógép, Íves élzárógép, Vákuum-, hideg- és meleg prés. Kis és nagy asztalos kivitelezéssel.

Tüskésréti út Egyedi bútorgyártás,. Anyag: a posztamens cm-es bútorlap , rajta mm vastag biztonsági üveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések