2018. május 11., péntek

Szeletelt tégla kistarcsa

Kistarcsa , Galagonya utca fenyves út sarok. Kérjük az utcába ne kanyarodjanak be mert a kapunktól indul az utca! A Fenyves-liget sportcsarnok mellett) Útvonaltervezéshez, kérjük használják a GPS koordinátákat! Minőségi szeletelt , vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is!


Természetesen lehetõség van rá, hogy egy tételben csak egy féle szeletelt tégla legyen, a kívánt színben és méretben.

Könnyű súlya lehetővé teszi, hogy gipszkartonra téve kifugázva teljesen visszaadja a régi idők hangulatát. Mondjuk egy zsalukőből készült pince esetén, a. E tégla külső része ugyan úgy használható, mint a teljes méretű tégla , előnye, hogy olyan esetben is alkalmazható, amikor a teljes téglák használata méretük vagy súlyuk miatt már nem járható út. Burkoláshoz a legjobb választás a vékony szeletelt tégla. A bontott tégla az amúgy is környezetbarátnak mondható téglához képest is még zöldebb, hiszen nem kell újra elõállítani. Ha hagyományos tégla , vagy más építõanyag vásárláson gondolkodik, a bontott tégla és más bontott építõanyagok nagyon jó alternatívát kínálnak.


Téglaszeletek, téglaszél, burkolótégla néven is ismerheti! Szeletelt tégla , ahova az egész bontott tégla nem fér el!

Rusztikus, Mediterrán hatású teljesen egyedi burkolatok alakíthatók ki kül- és beltérben egyaránt. Deepen Kft szeletelt tégla. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Könnyített Eps Hőszigetelő rendeszerek burkolására.


Külső és belső tégla szelet is egyaránt kapható. A külső szelettel olyan hatás érhető el mintha a felület egész téglából lenne falazva, a belső szelet. Minden ami vágott szeletelt tégla.


Lábazatra,kerítésre,díszfalra stb. Pomázról akár szállítással is. Már éve egyhelyen ,hatalmas raktárkészlettel. Pl: középszelet,rusztikus szélsőszelet,antikolt középszelet,és minden típushoz van sarokelem is megfizethető áron. Nagyon szép állapotban vannak.


Nincs rajtuk repedés vagy lepattanás. Bontott tégla Ft-tól 1Ft-ig. Cégünk bontott, főként nagyméretű téglából vágott,de igény esetén kisméretű téglából szeletelt antik díszburkoló anyag gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Sziget- Tégla weboldalán !

Külső téglaszeletes bontott tégla burkolat készítése: a ragasztás technológiája megegyezik a külső téglaszeletek esetében is, de fugázáshoz kézi keverésű maltert ajánlunk, azaz homok, cement mész ca. Szeleteléskor az egész bontott téglát speciális ipari vizesvágóval szeletekre vágjuk. Vágott, szeletelt tégla kültérben. Szabad-e szeletelt , vágott téglát kültérben használni burkolatként?


A szeletelt tégla lapok. Kell-e impregnálni és mikor? Mivel ragasszunk a felületre?


Ha függőleges felületre ragaszto akkor a kifagyás veszélye nem jellemző, mivel a víz nem áll rajta folyamatosan, nem tudja annyira beszívni a nedvességet a. Nagyméretű bontott tégla felhasználási területek: A beépítéshez fényképes ötletek a galériában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések