2018. május 17., csütörtök

Rozsdás felni tisztítása

Felni hegesztés Egyeztess időpontot velünk és mi kijavítjuk a felnid hibáit! Személyre szabott árajánlatot adunk, egyeztetés után. Keress minket telefonon vagy a jobb oldalon található közösségi oldalakon.


Előbb-utóbb csak eljön a nap, amikor az öreg, jelenleg szép lassan épülgető Land Roverem talpra áll. Ehhez azonban a rozsdás , rücskösre korrodált felniket is rendbe kell tenni. Megnéztük, hogyan és mennyiért javítható, festhető egy felni.


Ha már megvannak az új abroncsok, akkor csak nem megyek oda a gumishoz egy csoffadt, rücskös acélfelnivel - gondoltam. A rozsdás foltokat fúrógépbe fogott huzalkefével koptassuk fémtisztára, majd bőven kenjünk rá Ferropasszitot (2). A szer előbb barnás feketére marja a fémfelületet, majd vízzel leöblítve szürke, passzivált réteg alakul ki a tiszta felületeken.


A szer maró hatású, s ezt csak alapos öblítés szünteti meg. Minőségi, tisztességes munkát. Legyen szó a biztonságos autózásról, vagy szeretett autónk esztétikai megjelenéséről, a rozsdás , korrodált lemezfelniket célszerű mielőbb.


A felni tisztítás , felnitisztítóval történik. Könnyűfém felni , alu felni , lemez felni esetében is tökéletes, korom. Nem egyszerű dolog. Fúrógépbe vagy flexbe fogatható drótkorongot használok.


Olyat aminek elég hosszú ,,sörtéi,, vannak hogy beférjen mindenhová. Csak az erős drótkorong viszi le a festéket. Utána ha fémtiszta minden -akkor bármelyik rozsdagátló alapozó jó rá és kell is rá különben év múlva újra lehet kezdeni az egészet. Ugye te is alig hiszed el? Ilyen nincs még egy.


Sosem jutott volna eszembe, hogy az autóm bármelyik részének akár csak a közelébe engedjek sósavat. De Stump Andris azt mondta, ez egy régi bevett trükk, neki is új volt, sosem hallott róla korábban, de többen állították neki, működik. A maszkolásnál, a gumi kitakarásánál viszont egy ügyes kártyatrükkel egy csomó időt, energiát és anyagot megspórolhatunk.


Maszkolószalaggal is körbe lehet ragasztani a felnit, de egyrészről macera, hogy a szalag egyenes, a felni meg ugye köríves, tehát csak sok, apró szalagcsíkkal tudjuk szépen körberagasztani, amíg persze gyakran nem akarnak rendesen a gumihoz ragadni. Vibrating Tumbler Super Fast Part Rust Remover, Cleaner, Polisher, Made of Scrap Metal Parts, DIY - Duration: 5:48. Rendszerint még azokat is zavarni szokta a csúnya, rozsdás felni, akik egyébkébt nem sokat szoktak foglalkozni az autó külsejével. Fémfelületek tökéletes tisztítása homokszórással: Ezzel az eljárással vállaljuk: fémek, kőzetek tisztítását.


Minden festett, rozsdás fémet újjávarázsolunk. Ezáltal egy teljesen új, fém tiszta felületet kapunk. A felületből 1-osan eltávolítjuk az oxidos, rozsdás réteget: olajfoltokat, lerakódásokat, rozsdás.


A kevésbé rozsdás tárgyak esetében az egyszerű szóda is a segítségünkre lehet. Sokan azért szeretik, mert nincs semmilyen illata, szaga, ellentétben az ecettel. A csavarokat, szögeket, evőeszközöket, egyéb konyhai apróságokat áztassuk be, aztán dörzsöljük át. Régi házi praktika a vöröshagyma.


Mészkő : Mészkőkerítés fedd kő. GIALLO ATLANTIDE – párkány ( mészkő , 124x20x2cm). Sírtisztítással kapcsolatban kérdeznék tőletek. Hogyan lehet a mohát eltávolítani a műkő sírról? Sajnos súrolni nem nagyon lehet, mert a műkő.


A kémiai rozsdakonverterek a rozsdával egyesülve egy feketés-lila színű, nagyon stabil szerves fémkomplexumot hoznak létre, amely erősen tapad a lemezre, és meggátolja az újabb rozsda keletkezését. Számít a felni felületkezelése is, a legérzékenyebbek a polírozott tárcsák, itt hiába a legegyszerűbb csillagforma, a polírozáson minden meglátszik, minden hamar ráég. Koszt kapva lényegében érkezés után azonnal érdemes áttörölgetni a drágán polírozott felnit. Főképp, ha a polírozást nem védi lakkréteg, akkor.


American Racing Hot Rod. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek. A perces kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél.


Ha az utastérben kellemetlen szag is van, szükséges lehet a 30. Az Önök és a saját egészségünk védelme érdekében előre nem látható időtartamra bezárjuk szervizünket. Tisztelt Ügyfeleink!


Ha a féktárcsa éle rozsdás , az senkit sem érdekel. A fékhatást nem befolyásolja, a fékberendezés működőképessége szempontjából is abszolút mellékes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések