2018. május 28., hétfő

Akvárium kvarchomok eladó

Az oldalon, irodánk és ügyfeleink eladó akváriumai mutatjuk be. Az akváriumok Budapestre és Pest megyébe történő szállítása megoldható. A feltüntetett árak a halakat nem tartalmazzák, amennyiben egyes akváriumnál mégis, azt külön jelezzük.


Kérdése van valamelyik akváriummal kapcsolatban? Akvárium homok fehér színű. Az ADA La Plata Sand egy természetes világos színű dekorhomok.

Kiemeli az akváriumi növények zöld színét, használatával lehetőségünk van természetes. Kvarchomok akvárium aljzat – 6mm. Az egyik legalapvetőbb akvárium aljzat.


A különböző szemcseméretekben kapható kvarchomok olyan sűrű. Eladó 50l es Nano Cube. Tetra 650ex külső szűrő matrix töltettel, led világítás, növényi táptalaj, 50w-os fütő, kis szekrényel és az üzemeléshez szükséges kiegészítőkkel eladó. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Használt akvárium eladó. Posta előreutalás esetén.

Utánvéttel nem postázok. Webox-al 6HUF a szállítás. Webáruházunk további intézkedésekig folytatja a megrendelések teljesítését. Mivel azonban a jelenlegi helyzetben csökkentet munkarendben vagyunk kénytelenek dolgozni, a rendelések teljesítési ideje a megszokottnál lassabb lehet.


Az ízlésesen kiválasztott akvárium aljzat szép látványt nyújt és megakadályozza a bomlásnak indult hulladék felgyülemlését. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Free Shipping on eBay. A légporlasztó dúsítja az oxigént a vízben. Finom pórusú kvarchomok keverékből áll, így működése során különösen apró méretű légbuborékokat hoz lét. Díszítőelemek akváriumba, akváriumi berendezés – használt. Fehér kvarchomok akváriumaljzat 2- mm.


Az üvegek 1mm vastagak, az akvárium üveg alja ragasztott, 3mm (2x1mm) vastag. Akvarisztikai termékek széles kínálatával állunk rendelkezésetekre. Találsz itt díszhalak etetéséhez szükséges számtalan féle és fajta tápot, étrendkiegészítőket, akváriumtechnikát (pl. szűrők, hőmérők, világítás), és ha igazán látványos akváriumot szeretnél, akkor javasoljuk böngészd át a különleges akváriumtalajainkat és akváriumdíszeinket is. ALKALMAZÁSI TERÜLET: A QuarzSand kvarchomok alkalmazható kül- és beltérben térkövek fugáinak kitöltésére. W daylight izzóval, – etetőnyílással – 1db üvegre ragasztott hőmérő – db Belsőszűrő – db Automata fűtőszál – Ragasztott háttérrel!


Hibátlan állapotban!

Kerülendő a nagyon apró szemű homok (homokozó homok, fugázó kvarchomok ), lehetetlen tisztára mosni, olyan apró, valamint szinte 1, hogy be fog rohadni a víz alján és akvárium alul látni is fogjuk a dzsuvát. Aqua Plant Webáruház - Növényes és Tengeri akvarisztikai webáruház, Növényes akvarisztika, Tengeri akvarisztika, Élőkő, Növénytáp, Szűrő. A vásárlást követő fél évig az eladó kötelezettsége a bizonyítás, fél év elteltével a vásárló kötelezettsége a hibás teljesítés bizonyítása.


Vállalkozás esetén a kellékszavatossági igényérvényesítés határideje év, kezdettől fogva a vállalkozás kötelezettsége a hibás teljesítés bizonyítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések