2018. május 29., kedd

Lacobel színskála

Looking For Lacobel ? Free Shipping Available. MyColour by Lacobel , AGC’s colour-on-demand service, is available for orders of at least 2mper colour (contact your AGC representative for more information). The glossy look of Lacobel combines seamlessly with its matt alter ego Matelac. Lacobel glass thanks to its versatility fits with other materials such as wood or steel. High gloss nicely illuminates the interior pane and adds elegance to them.


Collection of painted glass will flash rainbow colours, so you can select the most desirable colour and fit it into the room. LACOBEL ÉS MATELAC … hátoldalán festett. Nem átlátható, felületen festett üvegek, melyek széles színskálában kaphatók. Alkalmazhatók például konyhákban a. Az üveg falburkolatok (dekor üveg) a RAL vagy NCS színskála bármely. Raktáron alap szín található, de a RAL színskála bármely színét kérheti a. A Lacobel lakkozott beltéri üveg, melynek egyik oldalát magas minőségű lakkréteggel láttak el.


Az üveg, számtalan lehetőséget nyújt a belsőépítészek számára (irodák, éttermek, konyhák, nappalik, stb.) Újdonság, hogy az üveg falburkolatként is használható csempe helyett fürdőszobában vagy konyhában, szilikonnal vagy csemperagasztóval rögzítve. Ez megvédi a lakkréteget a sérülésektől és biztosítja a szín tökéletes tartósságát. Megegyező színskála Mind a Lacobel , mind a Matelac alapja a float üveg.


Köztük annyi a különbség, hogy míg a Lacobel az egyik oldalán festett, addig a Matelac szintén az egyik oldalán festett, de a másik oldalán savmaratott. Együtt a dizájn lehetőségek végtelen variációját kínálják. Az üvegtáblákat igény szerint méretre vágjuk, csiszoljuk, fúrjuk.


Lacobel üveg (mm vastag) gyárilag festett - raktáron tartunk belőle fajta színt. Ragasztható, élcsiszolható, fúrható. Money Back Guarantee! Find great deals on eBay for lacobel. Környezetbarát ragasztóval történik a ragasztása , ami nem bántja a festéket,.


Manapság már nagyon sok esetben helyettesítjük a csempét színes üvegekkel ami. Szilikonok, ragasztók , kellékek. Rövideden és velősen úgy szoktam elmondani, hogy a lacobel üveg a festett üveg , gyári változata, melyet dekorációs célra használnak. Budapesten és Pest megyében a legjobb áron ,kiszállítva igény szerint beépítve is Non-Stop üveges.


Festett dekor üvegek ( lacobel ) 4-8mm-es vastagság igen széles választékú. A Lacobel üveget kizárólag beltéri felhasználásra ajánljuk: bútorokhoz, falburkoláshoz vagy akár írótáblának. Nem lehet edzeni, ezért nem hőálló, főzőlap közelébe, konnektor furat esetén, és konyha hátfalnak nem ajánljuk ! Egyes színeknél árdifferencia lehetséges,ezért rendelés előtt kérem egyeztessen árat.


Buy Lacobel on eBay.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések