2018. május 7., hétfő

Dekalb kukorica vetőmag katalógus

Néha úgy látszódhat, hogy az erős gyökérzetet fejlesztő növények „talaj felett” látható fejlődése lassabb a korai szakaszban. Adjon le előrendelést kedvező áron, rendeljen tőlünk 0-24-ig telefonon vagy webáruházunkból! MINDENT EGY HELYEN. Az egyes eredmények eltérhetnek, a termékjellemzók pedig területek szerint és évról évre változhatnak.


A közzétett eredmény nem tekinthetó feltétlenül megbízható eredménymutatónak, mivel a helyi termesztési, talaj- és idójárási viszonyok eltérhetnek.

Tekintse meg Ön is kukorica hibrid és tavaszi kalászos fajtakínálatunkat! Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire választ kaphat kereskedelmi képviselő-inktől. Keresse kollégáinkat, akik szakmai ajánlataikkal segítik az Ön eredmé-nyes gazdálkodását a jövőben is!


Animated publication. Elsősorban a már bevált Dekalb és Pioneer fajták. Országos Vetőmag Webáruház Pioneer Syngenta Dekalb , Kecskemét. Legfontosabb célunk, hogy a vetőmagot a lehető legkedvezőbb áron, a legkorábban.


Az új generációs kukorica hibridek megnövelt.

Válogasson kényelmesen online bőséges Dekalb hibridkukorica vetőmag kínálatunkból! Egyértelmű vezető pozíciót ért el a magyar kukorica vetőmag piacon. Szia nálunk már a kukorica méteres én inkább ugaroltatnám vagy zöldítő. DEKALB kukorica vetőmagok.


A katalógus lapozható változatban letölthető ide kattintva , vagy a fenti képre kattintva. Kiskun Kutatóközpont Kft. KukoricaVetőmag hu Kft. Szárazságtűrő kukorica vetőmagok: Szemes kukorica , nagy hozamú silókukorica: Korai érésű kukorica (FAO 250-FAO 300) Középérésű kukorica ( FAO 3-FAO 400) Késői érésű kukorica , akciós kukorica vetőmag.


Gardens That Matter Recommended. This feature is not available right now. Please try again later. Mi a véleményetek az RWA,CAUSSADE,RAGT kukorica magokról?


Van e tapasztalatotok ezekkel a magházakkal kapcsolatba ha igen akkor jók közé tartoznak e vagy felejtös? Termésmennyiség,vizleadás képességük érdekelne és teremnek e annyit amennyivel olcsóbbak mint azonos FAOs Dekalb ,Pioneer. Ne hagyja utolsó pillanatra a kiválasztott vetőmagok. Hegedűs Zsolt Dekalb rendelhető Márciusi kiszállítással!


A teljes kukorica vetőmag értékesítésünk jelentős hányadát te - szik ki.

DK EXPLICIT Tekintélyt parancsoló Elemi erő DK imagine CL Maximális életerő, Maximális termés Tiszlelt Repcetermesztők! Hatalmas zöldség vetőmag kínálat a ZKI webáruházban. Katalógus Webhelyünkön cookie-kat használunk, hogy jobb online élményt és szolgáltatást tudjunk nyújtani Önnek. Továbblépésével Ön beleegyezik abba, hogy Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban cookie-kat használunk.


Válassza az Önhöz legközelebbi területi Képviselőnk elérhetőségét! Export értékesítés Vetőmag rendelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések