2018. január 15., hétfő

Weber aljzatkiegyenlítő

Feinspachtel ultra. Nagyon hamar burkolható cement kötőanyagú aljzatkiegyenlítő és simító habarcs Összehasonlítás. Cementkötésű önterülő aljzatkiegyenlítő 1-mm-ig Összehasonlítás. Csak a készlet erejéig. A termék eredeti csomagolásban, fagytól és magas hőmérséklettől védve a gyártási időtől számított hónapig használható fel.


Minden típusú hidegburkolat alá.

Aljzatkiegyenlítő. Panelrehabilitáció. Terranova ( weber ) alapozók és aljzatkiegyenlítők széles választékával várjuk az érdeklődőket. Könnyen feldolgozható, önterülő aljzatkiegyenlítő , padlófűtés, parketta alá is használhatunk. Por alakú zsákos esztrichbeton aljzatkiegyenlítő.


Fagyálló, profi minőségű aljzatkiegyenlítő , nagy mechanikai szilárdságú, repedésmentesen szilárdul, könnyen bedolgozható. Beltérre és padlófűtésre is alkalmazható. Cement kötőanyagú, expandált polisztirol keverék, hamar járható, könnyű aljzatkiegyenlítő Összehasonlítás.

PROFI ALJZATKIEGYENLÍTŐ kg. WEBER D635P ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ 25KG és még termék közül választhat a kategóriában. Felhasználáskor csak vízzel kell összekeverni.


Készlet információ: Készleten. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa. Vasárnap is nyitva! Padlófűtés esetén is alkalmazható. Nagyszilárdságú pont-terhelhető.


Weber segédanyagok. Ajánlat kérése A kollégáink jelentkeznek a lehető legrövidebb időn belül! Egyetértek: Adatvédelmi tájékoztató. Nagy mechanikai szilárdság, repedésmentes szilárdulás, megbízható tapadás. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Az aljzatkiegyenlítő ideális választás padlózatok komplett kialakítására. Nagy előnye, hogy önterülő mivoltából fakadóan könnyedén eldolgozható, miközben ideális bármilyen típusú hideg- és ragasztott meleg burkolat, valamint szőnyegpadló alá, de elektromos- és padlófűtéshez, sőt parkettához is kiváló. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Mely szín árnyalatai tartoznak ide?

A zöld szín és árnyalatai találhatók meg ebben a színcsoportban. Mit sugall a zöld szín a házunkon? Adatkezelési tájékoztató Részletek.


WEBER -TERRANOVA NIV PRIMER ALJZATKIEGYENLÍTÕ ALAPOZÓ Feldolgozásra kész, fehér, folyékony alapozó aljzatkiegyenlítéshez, porózus, erõsen nedvszívó, kifejezetten cement-, és gipszkötésű alapfelületekhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések