2018. január 16., kedd

Infrasorompó beállítása

Hasonló infrasorompó működik egy automata kapunál is abból a célból, hogy ha a kapu vonalában valami akadály van – személy vagy gépkocsi -, akkor nem engedi a kaput záródni. Az optikai tengely beállítása akkor. ES RÁDIÓCSATORNA BEÁLLÍTÁSA.


A JA-80IR infrasorompó feladata a védett területre történő engedély nélküli behatolás. LE automatikus erősítés szabályozás,. Az infrasorompó optikai tengelyvonalának beállítása.


Witt kültéri prizmás infrasorompó beállítása az optimális működéshez. How to build your own swimming pool. All process, step by step (in only minutes). Ha az adó másodlagos beállítása nem kapcsolódik a szinkronjelhez, akkor a szinkronjel LED folyamatosan világít. Kapunyitó szerkezetek biztonsági kiegészítője, illetve riasztórendszer eleme.


Motor elektromos bekötése. Biztonsági kamera, kapu és riasztó – bolt és webáruház. Egysugaras infrasorompó 9nm. Infrasorompó beállítása (Dip - Photo) 2. Fényjelző beállítása (Dip - Light) 2. SWDip kapcsoló beállítása 2. Elektronikus végálláskapcsoló beállítása (Dip - Latch) 2. Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta.


NO) nyomógomb, kulcsos kapcsoló és. A készülék szakszerű telepítés után hosszú ideig, megbízhatóan működik. Több infrasorompó alkalmazásakor, vev egységeik relé kontaktusait sorosan kell felf zni. COM H, COM K kulcsos kapcsoló : COM H-COM K program kapcsoló.


SWDip kapcsoló beállítása. A POWERTECH PH- infrasorompó párt szerelje fel és csatlakoztassa a. Egy megszakítót kell felszerelni, közel a. Looking For Bells Supermarket? Money Back Guarantee! Free Shipping Available. Az érzékelő működési paramétereinek beállítása 1. Távolítsa el a fedőlapot.


Helyezze a papír fúrósablont arra a helyre, ahová az eszközt telepíteni kívánja, majd fúrja ki a lyukakat a megjelölt helyeken. Fűzze át a vezetéket a kábelátvezető nyíláson 4. Rögzítse az érzékelő hátlapját a falra. KÉTIRÁNYÚ FÜGGÖNY INFRASOROMPÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1. Ma már a kivetőpántokat könnyedén, hatékonyan lehet beállítani egy.


Mivel az ajtó felső része előre bukik, ezért a felső pánt állitó csavarját balra, kifelé. A Blum CLIP (top) pántok beállítása : 3D-ben, egyszerűen és precízen állítható, magassági, mélységi és. Szekrényajtó javítása #128578; Tyson Kicsi. Ha nyitás közben egy akadály szakítja meg az infrasorompó sugarát, akkor az nincs hatással a kapu működésére.


Funkciója azonos az „1” számú bemenettel. Zárás végállás-kapcsoló CSAK TOLÓKAPU ÜZEMBEN KELL HASZNÁLNI! Kétsugaras infrasorompó választható frekvenciával HASZNÁLATI UTASÍTÁS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések