2018. január 19., péntek

Hintacsukló csapágyas

Csapágyas hintacsukló , amivel gerendára, falra biztonságosan rögzíthető a zökkenőmentesen zaj nélkül gördülő hinta. A hintacsukló szárának végén mm menet található, így különböző vastagságú fagerendákra is biztonságosan felszerelhető. A kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen fagerenda akár vascső hintarúdnál is alkalmazható legyen. Acélgolyós csapágyakkal szerelve. A gerenda alsó felületére rögzíthető.


Játszótéri kiegészítő - normál hintacsukló rozsdamentes acélból.

Teljes szerkezet rozsdamentes acélból készül. Forgó villás megoldással kapcsolódik a lánchoz. RON Click aici pentru mai multe detalii. Ezt a hintacsuklót ajánljuk minden hintához, mászókötélhez és egyéb termékünkhöz, ahol fához kell rögzíteni a hintát.


Közterületre szánt hinták gyors és biztonságos rögzítéséhez. Otthoni, kerti hinták rögzítéséhez. A hintacsukló kialakítása lehetővé teszi szögletes, kerek vagy rönk típusú fagerendáknál is az alkalmazását, mert a fagerendát átfúrva az illesztő tüskékkel könnyen beállíthatjuk a hinta irányát úgy, hogy az később se mozduljon el.


A csapágyas hintacsukló a gerenda alsó felületére rögzíthető, M14-es menetes szárral ellátott masszív hintacsukló. Hintacsukló – kétszemélyes hintához.

Oldalról csavarokkal rögzíthető a fába. HUF Termékjellemzők: Alátéttel és csavarokkal rögzíthető, M12-es szárvastagságú menetes hintacsukló , műanyag csapágyas kivitelben. Rugós karabínerrel szerelve a gyors hintacsere ehetőségével. Egyéb forgalmazott termékeink akácfából és nemesacélból. Az akácfa kültéri felhasználásra rendkívül alkalmas, felhasználhatósága meglehetősen széleskörű.


Tavasztól 1-os felújításra pályázhat! Hiteles aláírási címpéldány vagy ügyvéd által készített aláírás minta. A pályázatok beadásához több csatolandó dokumentum szükséges,. A felfüggesztő PP kötél hossza … Aktivsport webáruház az online sportbolt, sportszer, sportfelszerelés forgalmazása minden kategóriában. A hinták állványra felfüggesztett, lengő játszótéri eszközök, melyeknek több fajtája létezik, fajtától függően bármilyen korosztály használhatja, a gyerekek kedvenc játékszere a játszótereken.


Kétüléses hinta vegyes ülőkékkel. A legtöbb játszótér elengedhetetlen része ez a hinta. DUPLA TORONY HORDÓVAL KIS BÁSTYÁVAL. CikkszáJPK-V-0Ez a két és fél tornyú játszóvárunk a legkedveltebbek közé sorolható.


A nagy tornyokat összekötő alagút segít hogy áthaladhassunk a tornyok között, míg a le- és feljutást létra, mászó háló, mászó rámpa és két csúszda biztosítja. PolyductDecor - BALLON köztéri bútorcsalád. Naprakész-Apróhirdetések-JÁTÉKOK-HASZNÁLT-ÚJ-BABA-GYEREK-JÁTÉKOK, itt minden ami a saját szabadidő eltöltéséhez kell, megtalálható, amire szüksége lehet, a PICI BABÁKTÓL A KAMASZ-KORIG! Bármilyen problémára itt vannak az egészséges élethez a hozzávaló kellékek és felszerelések.


Legyen szó a JÁTÉKOK-HASZNÁLT-ÚJ-BABA-GYEREK-JÁTÉKOK, és még sok minden más.

Szállíttatásra van lehetőség, kérje ajánlatunkat arra is! Cégünk vállalja: - Játszóterek komplett kivitelezése -játszótéri eszközök telepítése - Játszótér-fejlesztési program kidolgozása - Egyedi, a helyi lehetőségeket és igényeket figyelembe vevő játszóterek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések