2018. január 31., szerda

Takaróponyva 6x8 m

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.


A kötéllel megerősített szilárd széleknek köszönhetően a ponyva szélei nem fognak elszakadni, vagy elrepedni. A szín, a méret és a ponyvasúly választékunkból nem egy szakember tud választani. Számos különböző méretben. Jellemzők: - vízhatlan anyagú - lefűzők körben cm-enként - tényleges méret a névleges mérettől 2-cm-rel eltérhet.


A takaróponyva erős, tartós védelmet nyújt esőtől, hótól, naptól, széltől. Lemosható, minden sarkon és minden méteren lefűzőkarikával van ellátva, élei megerősítettek, a sarkoknál dupla megerősítéssel. Univerzális felhasználású takaró ponyva zöld színben, többféle méretben.


Hasonlítsa össze az árakat! A gyűrűk közti távolság m. A névleges mérettől a valós méreteltérés akár. Polietilén, geko, kék és zöld takaróponyva. Tekintse meg a nagy képet.


Teherautó ponyva takaróponyva újszerű. Takaró ponyva 1m2(10×15) PE profi 140g. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Fém lefűző lyukakkal. Tökéletes az autók, pótkocsik, csónakok, faházak, építőanyagok, mezőgazdasági anyagok, tűzifa, bútorok és kerti medencék fedésére.


Vízálló takaróponyva (6xm ) 4. Különösen alkalmas szennyeződés és nedvesség elleni védelemre. A szőtt ponyva univerzálisan használható, és így profi használatra is alkalmas, pl. Minőségi Hecht termékek olcsón a websale.


A ponyva felülete m 2. Bradas takaróponyváink széles választéka megoldást kínál a legtöbb kertészeti és otthoni. A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Ezek is olcsók: takarító robot, talicska, talpbetét, Össze. Rendelésre 2-napon belül. Wolfcraft Racsnis szalagfeszítő akasztóval, m.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések