2018. január 9., kedd

Lámpa vezeték kapcsolóval

SZERELT VEZETÉK FEHÉR KAPCSOLÓVAL és még 3termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan! Fali lámpa kapcsolóval.


A szabadság és korlátlanság nevében ajánljuk Önnek kapcsolós fali lámpa kínálatunkat! Már nincs szükség arra, hogy fotelünkből, ágyunkból kimászva kapcsoljuk fel lámpáinkat, hiszen a kapcsolós fali lámpa könnyedén helyezhető, akár közvetlen közelünkbe! Ha nem áll rendelkezésre fémes felület egy szöggel is bárhová felszerelhető.

Ezeket a fogyasztókat lehet be- és kikapcsolni a vezeték nélküli kapcsolóval (adó). A kapcsoló megnyomásakor feszültséget indukál az adó egységnek, mely jelet. A lámpa belógása a vezeték rövidítésével állítható, maximális belógása 1cm. Vezeték kapcsolóval. Halogén, energiatakarékos és LED fényforrással is használható.


Nagyon sokrétűen használható lámpa , mely a nappali, étkező vagy konyha elegáns fényforrása lehet. Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online vásárlás!

Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus terjedésének megelőzése és az emberi egészség védelme érdekében Webáruházunk március 23-tól ZÁRVA tart! Világítások és lámpák az Ön otthonának - küldetésünk világos.


Ezek a márkák garantálják az összes termék minőségét és tökéletes feldolgozását. LED lámpa Gu-COB 6W Meleg fehér. Csatlakozó vezeték kapcsolóval 2x75mmátlátszó. Proba csomagokhoz,egyéb lámpák bekötésére Áraink Bruttó árak. A lámpa ezek után a vezeték nélküli kapcsolóval működtethető!


Opcionális fali tartó rendelhető! Lámpa , csillár, világítás. MT vezeték , fehér színű használja. Nagyon sokoldalú használhatósággal bír, beltéren (olvasólámpaként, lépcső mellett éjszakai fényként), de fedett kültéri helyiségben (kerti faház) is használható.


A kettős alternatív kapcsolóhoz hat vezeték csatlakozik. A lépcsősor és a felső szinten lévő folyosó megvilágítását két egymástól függetlenül működő lámpa biztosítja. A lépcső alján egy szimpla alternatív, a lépcső tetején kettős alternatív és a. Nincs földelés a lámpán tudtommal!


Tehát ha csak ezzel a kapcsolóval szeretnéd kapcsolni, akkor a csillárnak két vezetékét össze kell kötnöd úgy, hogy az égők párhuzamosan legyenek.

Vásároljon széles lámpa és izzókínálatunkból álló és fali lámpákat, valamint csillárokat, ledizzókat is talál. A mennyezeti lámpa megléte alap egy fürdőszobában, válogass kedvedre a kínálatunkból. Beltéri világítás vásárlása és rendelése az OBI-nál. Még nincs telepítve a fürdőszobai lámpád?


Nem ijesztgetni szeretnénk, de mivel a fürdőszoba egy párás, vizes hely, a villamos áram nem jó kísérleti terület önjelölt villanyszerelők számára. Ha telepítésre adod a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések