2018. január 9., kedd

Mosogatógép bekötése csaptelepre

Most azon agyalok, megoldható lenne-e magára a csaptelepre kötni a gépet, a kivezetést még talán megoldjuk. A mosgatógép bekötése ránézésre nem tűnik egyszerűnek, pedig az, tulajdonképpen szakemberre sincs szükség. Csempeszelep, fali elzáró csere.


Mosogató és mosdó szifon bekötés vagy csere. Ha nincs sarokszelep beépítve, a mosogatógép bekötés csapra sarokszelep nélkül is megoldható. Ehhez szükségünk lesz egy fali csaphoz való mosogatógéptöltő szelepre.

A működési elve gyakorlatilag ugyanaz, mint a sarokszelepé. Mérjük le mennyi helyünk van (vagyis befér-e a gép a tervezett helyre). Döntsük el a helyi adottságok ismeretében, hogy a konyhai munkalap alá becsúsztatható gépet akarunk-e venni, vagy amelyik pl: a konyha szekrény mellé (közé) szerelhető be.


Előfordul, hogy a mosógép és a mosogatógép is a konyhában van felállítva. Ez jó megoldás lehet, a mosogatógép és a mosógép bekötése szifonba egyaránt lehetséges egy flexibilis csővel. Y elágazás idom beszerelésével megoldható a szennyvíz lefolyórendszerbe vezetése. Ezután jöhet a mosogatógép lefolyó bekötése.


Nézzük meg a mosogató szifont, mert van olyan szifon is, amin rajta van a mosogatógép bekötési lehetőség is.

Ha rajta van, akkor csak rá kel tenni a mosogatógép lefolyó csövét és egy bilinccsel szorítsuk, rá nehogy a gép víznyomása le nyomja a csövet. Címke: mosogatógép bekötése csaptelepre. Megfizethető árak, gyors hatékony szolgáltatás.


Vízvezeték szerelés Budapest. Nincsenek rejtett díjak – Árak versenyképesek, rejtett extra k. Régóta szeretnék egy mosogatógépet szerezni a konyhába, de a bekötése kb. Albérletben élünk, így nem szeretnék semmit szétbarmolni: a konyhában konkrétan nincsenek kiállások, a csaptelep kilóg a falból, és jön a víz :D Ugyanígy a lefolyó. A mosogató közelében van a legjobb, legkényelmesebb helye a mosogatógépnek.


A víz bekötéséhez ki kell cserélni a hidegvizes sarokszelepet egy kombinált sarokszelepre. Akadnak olyan mosogatógépek, amelyeknek elég a hideg víz, de vannak olyan készülékek is, amelyek meleg vizet vételeznek. Magyarországon a hideg vizes gép értékesítése a jellemzőbb. Bizton állíthatom, hogy a mosogatógép bekötése házilag sem nehéz – eltekintve a súlyától -, ha a megfelelő kiállások rendelkezésre állnak.


Ezzel a kis listával szeretnénk megkönnyíteni a bekötést, ha szakember nélkül vágnak bele. Elég csak kihagyni egy tömítést vagy rosszul bekötni a fali csaptelepre a készüléket és máris kész a baj. Ez egy szerelőnél nem fordulhat elő. Csaptelep csere, mosógép bekötés.


Ha szakszerű a mosogatógép bekötése , nincs ok aggodalomra.

Szerintünk ez a legfontosabb. Hiszen ki akarna minden egyes mosogatáskor amiatt rettegni, hogy vajon megfelelően működik. Miért fontos, hogy az új mosogatógépet szakember üzemelje be? Mosógép beüzemelése, bekötése.


A mosogatógép bekötése sok gyakorlati tapasztalatot igényel, ne álljon neki önállóan! A mosógép bekötése megoldható házilag is, hisz nem feltétele a garanciának a szakszervizzel történő beüzemelés. Az otthoni megoldás, így némi kisebb megtakarítás lehet számunkra.


Elsősorban a gyártó használati utasítását olvassa el, hisz eltérhet ettől a leírástól a tényleges. Hívja a Gebe Kft-t és mi a Star light mosogatógép bekötésekor a teljes munkafolyamatot vállaljuk. Gyorsan, olcsón, precízen. A mosó- vagy mosogatógép könnyen „kiönthet” az ejtőcső nyomáskiegyenlítő nyílásán keresztül, ha eldugul valahol a lefolyó. Szereljen légbeeresztő szeleppel ellátott könyökdarabot az ejtőcső felső nyitott végére, az ürítőcsövet pedig tömlőcsatlakoztató csonkkal kösse be.


A tömlőt csőbilinccsel rögzítse.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések