2018. január 15., hétfő

Aco folyóka katalógus

Cégünk folyamatos innovációval kínál tökéletes műszaki és gazdaságos megoldásokat partnerei részére. A folyókatestbe integrált EPDM tömítés tökéletes vízzárást biztosít. Ez által nem juthat víz és szennyező anyag a burkolt felszín alá, nem károsodhat a folyóka teherhordó rétege sem. A15-től F 900-ig) már ma megfelelnek a holnap vízbázis védelmi követelményeinek és igényeinek.


A folyóka test egyszerűen tisztítható nagynyomású csatornatisztító egységgel a bekötő illetve tisztító aknákon keresztül. Termékeink rendelkeznek Nébih higiéniai minősítéssel is, mely Magyarországon a magas minőség garanciája.

Egyszerű műszaki megoldást kínál a vízelvezetés terén minden felhasználó számára, legyen az tervező vagy kivitelező. Találja meg az adott környezetbe legjobban illeszkedő folyókarácsot! Webes alkalmazásunk segítségével már vásárlás előtt láthatja, hogyan fog mutatni a kiválasztott rács a felületbe építve. Aco katalógus megtekintése. Könnyű, variálható vízelvezető rendszer műanyagból.


A sokoldalú folyókát garázs és. MB: Csapadékvíz a házkörül. További Extra árak teljes házas építkezés esetén.

A-Z-ig országos kiszállítással. Tervrajz számítás, anyag kigyűjtés, webshop, gépkölcsönzés. Speciális alacsony helyekre kínál vízelvezető megoldást.


Minden átlagos otthonban előforduló terhelésnek ellenálló vízelvezető folyóka. Vízelvezető folyókák vásárlása és rendelése az OBI-nál. ACO Comfort zuhanyfolyóka.


Köztük immár megtalálható a család legújabb tagja, a Multiline polimerbeton rácsos folyóka , amelyet Seal in integrált tömítéssel láttak el. Aco Comfort lefolyók a Szaniteronline kínálatában! Vonalmenti vízelvezetés, folyóka , esővíz elvezető folyóka ? BGU-Z Univerzál folyóka SV - Névleges méret 100.


FOLYÓKA COMFORT RÁCS BURKOLHATÓ 985MM. A zuhanytálca a múlté. Az öntöttvas rácsokba beépített rozsdamentes házú világító egységek fehér és kék színben rendelhetők. A komplett rendszer tartalmazza a vízmentes kábelezést és trafót is.


Elérhető fix beépítési magassággal és állítható beépítési magassággal, hagyományos peremkialakítással és csempeperemes kialakítással is. Felfogja a homlokzat felöl érkező vizet , valamint a szivárgó retegből érkező vizet és probléma nélkül juttatja el a lefolyó rendszerbe. Gazdag elemválaszék, egyszerű beépítés jellemzi.

A V szelvényű keresztmetszet optimális öntisztulást biztosít. A burkolatot úgy kell kialakítani a zuhanyterületen, hogy az a folyóka irányába lejtsen 1--ot. Tervezői minden egyes részletre nagy odafigyeléssel gondoskodtak. A családi környezetben előforduló bármely terhelésnek remekül ellenáll. KG százszázalékos leányvállalataként, és a kezdetben egy fővel és néhány millió forint forgalommal induló cég napjainkban közel félszáz munkatárssal és kétmilliárdos nagyságrendű forgalommal rendelkezik.


A különleges kidolgozású felszín mellett a bűzzár növeli tovább a zuhanyfolyókák teljesítményét. Az épített zuhanyzó igen kedvelt megoldás, mert elegáns, és lehetővé teszi a helyiség egységes formavilágát, valamint a zuhanyterületre való küszöb nélküli belépést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések