2018. január 31., szerda

Kertészeti kókuszrost

Kertészeti kókuszrost

Az egyes kockák tömege eltérhet a préselésből és a nedveségartalomból kifolyólag. Mosott, állapotban kerül csomagolába. Ugyanis a kókuszrost fás jellegű biológiai szövettel és kerek pórusokkal rendelkezik, szemben a tőzeg ovális pórusaival.


A durvább kókuszrost celláiba a víz könnyebben behatol, de a vízelvezetés is nagyobb mértékű lesz, mint a tőzeg esetében. Kókuszrost paplanok. Nagyüzemi zöldség és dísznövényhajtatás számára kiszerelt forma, a talajra történő helyezés és tápoldattal történő feltöltés után a kőgyapothoz hasonlóan, hosszú és rövid kultúrás zöldséghajtatásra alkalmas. Szükséges és fontos feladat egy kalciumban és magnéziumban gazdag oldattal áztatni a kókuszt, ezáltal ideális tápelem arány alakul ki, amiben a. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz baktériumokat, valamint jól szellőzik, melynek köszönhetően nem kell tartanunk a penész megjelenésétől sem. A termékek kis térfogatú, száraz, préselt formában kerülnek szállításra.


A kókuszrost pH-értéke nagyjából 5–között van. A hidratálást követően veszik fel végleges mintegy szoros térfogatukat. Ezek a sütik fontosak az oldalunk működéséhez. Például ezekkel a sütikkel biztosítjuk a bevásárlókosár működését vagy a vevőink bejelentkezését és biztonságos azonosítását.


Kertészeti kókuszrost

Webshopunk célja, hogy közvetlenül otthonából tudjon jó minőségű, erős, egészséges növényeket rendelni, és ezzel már csak a növényápolás, vagy kerti munka marad hátra. Vagyis a legszükségesebb, ami a kertje és növényesített otthona. Cocogreen kertészeti kókuszrost termékek verhetetlen minőséget képviselnek szerte a világon. Legyen szó zöldség-, gyümölcs-. A téli várakozás idején nekiláthatsz a palántaföld készítésének.


Perlit, vermikulit (szilikát-ásvány) és kókuszrost vagy kertészeti tőzeg egyenlő arányú keverékének minden literéhez adjunk negyed kiskanálnyi meszet (talajjavító mészkőliszt, őrölt mészkő). A hozzávalók gazdaboltokban, kertészetei árudákban. Dél-dunántúli régió egyetlen growshopja.


Az üzlet kiterjedt kertészeti szekcióval rendelkezik, ami biztosítja, hogy a hozzánk forduló kertészek minőségi felszereléssel távozzanak üzletünkből. A Standard kókuszrost , vagy más néven 1 rost a finom és durva rost, valamint a szálas rost keverékéből áll. Nagy mennyiségű vizet képes raktározni, ami jelentősen javítja a pufferkapacitást nagy melegben. PH-ja 5-közötti, csíramentes, penészedésre nem hajlamos.


Az apróra darált rostból préselt téglált vízzel öntjük fel, és pár perc után már használhatjuk is. Nálunk megtalálható minden, amire szükséged lehet: műtrágyák, növény sátrak, hidropóniás rendszerek, kertészeti világítás és légtechnika, öntözőrendszerek, minőségi földek és alternatív termesztő közegek ( kókuszrost , kőzetgyapot, agyaggolyó), cserepek, és kertészeti eszközök. Készítenek belőle kötelet, kókuszmatracot, szőnyeget és még sok minden mást. Vannak olyan cégek, melyek kimondottan a kókuszrost köré építik fel termékeiket.


Kertészeti kókuszrost

Az alváskultúrától elrugaszkodva, kerti munkálatokhoz is kitűnően alkalmas a kókuszrost. Amit a növényekhez használunk, az nagyobb szemcsékből áll. Jó vízmegtartó, könnyű, lazítja a talajokat. Hidrokultúrákban is alkalmazzák.


Legkisebb rendelhető mennyiség: liter. Termelőink részére ingyenes öntözési és tápanyagutánpótlási szaktanácsadást biztosítunk. Tisztelt Ügyfeleink!


A kertészeti perlit nem keverendő össze az építőipari perlittel. Kérjük megrendeléseik leadásánál ezt figyelembe venni. A föld a kertészeti alaplé. Az itt található növények és kiegészítő termékek nem az Oázis áruházak teljes kínálatát ismertetik, csupán kiemelt ajánlatait.


A palántaföld jelenti az első ugródeszkát a zöldségnövényünknek, ezért indítsuk el az élete “rögös” útjain egy erős lökéssel! Mert mindenki a legjobbat szeretné adni a kicsinyeinek… Milyen egy jó palántaföld? Kertészeti eszközök, virágok és dísztárgyak országos hálózata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések