2018. január 26., péntek

B30 tégla eladó debrecen

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Belső vízmentes helyen lévő válaszfalak építé. Több friss, ellenőrzött eladó Tégla , falazóelem hirdetés: Zsalurendszer jó minős.


A lakáshoz 12m2-es pince is tartozik. Havonta több millióan választják az ingatlan. Te is itt új otthonod! Debrecen közintézményei: orvosi rendelő, 2. Műanyag nyílászárók, alacsony rezsij, saját tároló.


A társasházban mosókonyha is található és közös tároló. Továbbá a közelben. Tégla , kő, beton kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Berényi B- tégla , Egyedi ár! TÉGLA , FALAZÓELEM árlista. Számolja ki gyorsan és egyszerűen az építkezéséhez. Ny-i fekvésű, beépített szekrényes, új klímával szerelt, műanyag nyílászárós (erkélyajtó és ablak), kis.


Hõszigetelt üveges fa ablakok, redõny, buszmegállótól 300. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Tégla , falazóelem hirdetés: Tégla , Leier. Eladó debreceni lakások. Fúrott kút és vezetékes viz, valamint a gázcsonk az udvarban, villany a házban van.


Valamint egy külön álló nm-es tároló található a telken. B -as tégla nagyon jó áron! Mérete: x15x14cm Szép piros színű,I. Jellemzők: -Csendes, fás parkra néző lakás -A belváros, villamos, üzletek percre -Egyedi fűtés(gáz konvektor) -Alacsony rezsi -Saját pince tároló. A házhoz tartozik egy 14m2-es terasz illetve egy 21m2-es loggia.


B-as tégla áron alul eladó ! Tégla árak Nagyon odafigyelünk arra, hogy csak kiváló minőségű bontott téglát adjunk el. A raklapra csak egész téglát rakunk fel. A tégla minőségére garanciát adunk. Elképzelhető, hogy létezik olcsóbb megoldás a tégla piacon, de mi a minőséget és a megbízhatóságot képviseljük. Az ingatlant új, modern konvektorokkal, dual klímával, gépesített konyhával , igényes, beépített bútorokkal felszerelt.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Fűtése gáz (cirkó), hang és hőszigetelt műanyag nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval, klímával. Tócóskert legfrekventáltabb részén, rendkívül jó paraméterekkel rendelkező lakás eladó ! A egész szobás, m2-es, étkezőkonyhás ingatlan nagy erkéllyel rendelkezik, amely a parkolóra és a zöld.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések