2018. január 10., szerda

Bébiételes üvegből mécses

A bébiételes üvegeket a választott színűre festjük üvegfestékkel. Alkalmazhatunk decoupage technikát is. A megfestett üvegek számtalan módon dekorálhatók: ragasztó segítségével.


Készült bébiételes üvegből mécses tartó, hóemberke, papírhengerből ceruzatartó, műanyagflakonból rénszarvasos cukorka-tartó, malacpersely, tojástartóból. This Pin was discovered by Míra Királykuti. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Krétafesték spray-vel – ChalkPaint – Art-Export. Fedezd fel lenkelovaszbébiételes üveg nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Befőttes üveg, Dekoráció és Dekorációk. A kedves kis bébiételes üvegeket még a szelektív hulladék közé sem volt szívem kidobni, ezért jelentős mennyiséget sikerült felhalmoznunk belőle a konyhaszekrény tetején.


Egy részébe már nyáron őszibarack lekvárt tettem, a maradékot viszont Karácsonyra tartalékoltam. Még személyesebb lehet a megemlékezés, ha mi magunk készítünk gyertyatartót, ezzel is kifejezve szeretetünket. Hangulatos mécsesek, szép asztaldíszek, karácsonyfadíszek mind-mind olyan dolgok, amelyeket otthon is elő tudunk állítani.


Ráadásul olyasmiből, ami minden háztartásban megtalálható: befőttes üvegből ! Van, aki naponta, van, aki kétnaponta, van, aki csak különleges alkalmakkor fog hozzá, hogy házilag készítsen bébiételt a babájának, míg akadnak, akik az üveges finomságok mellett teszik le a voksukat.

Ki így, ki úgy oldja meg a hozzátáplálás kalandját. Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adataid kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.


Ha összegyűlt pár tucat bébiételes üveg, már kezdődhet is a móka! Kovácsoltvas-hatású fekete és ezüst csíkos, kisüthető gyurmával díszített mécsestartó újrahasznosított bébiételes üvegből. Mivel vízálló, ezért akár kerti dekorációnak is használható, de érdemes árnyékos helyre tenni, mert idővel a napfény kifakíthatja a gyurmát.


A tárgy strapabíró. Bébiételes üveg, Sniccer vonalzó, szalvéta, dekupázs ragasztó, ecset, szalag. Tisztítsuk meg az üvegeket a cimkétől, és annak ragasztójától: a ragasztót legjobban a benzines folttisztító oldja, de az acetonos körömlakk lemosó is megteszi. Karácsonyi szalvétából vágjuk ki a nekünk tetsző mintát, majd.


M ég több ötletet szeretnél látni? Akkor lájkold facebook olda lunkat! Ahol pici gyerekek vannak, törvényszerű, hogy felhalmozódnak a bébiételes üvegek. Ezért gyűjtsd a babakajás üveget , rengeteg mindenre használhatod.


A legkisebb segítőmnek köszönhetően ipari mennyiségű bébiételes üveg halmozódott fel a teraszunkon, aminek egy részétől szeretnénk. Folyékony ragasztóval átkentük az egész üveg külsejét és egyszerűen beledugtuk egy zacskó műhóba. Kicsit lerázogattuk a felesleget.


Egy napra félretettük, hogy megkössön a ragasztó. Válaszok a kérdésre.

Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Egyszerűen megvalósítható és olcsó ötleteket keresel, amelyekkel kicsit ünnepi hangulatba rázhatod a lakást? Nos, nem lesz másra szüksége mint egy befőttes üvegre, egy gyertyára és néhány kreatív kiegészítőre, ami illik az otthonodhoz, az ünnephez és a személyiségedhez.


A megrendelt termékeket minden esetben megfelelően kibélelt, törésmentes csomagolásban adom fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések