2018. január 25., csütörtök

Téglából épített konyhabútor

Időtálló, tradicionális formák kedvelőinek ajánljuk ezt a stílust. Az U alakú konyhapult bontott téglából épült része. Kivitelezés házilag? Két kicsi baba mellett nem sajnálták az időt és a fárdadtságot, hogy a lebetegedett iparos helyett saját maguk nekiálljanak a téglaburkolatok elkészítésének. Bontott téglából épített konyhabútort szeretnénk, hol találok hozzá ötleteket?


A tisztított téglákból készített konyhabútor a régmúlt varázsát hozza a lakásba.

Hihetetlen, de erre is jó bontott tégla ! A hagyományos nyári konyha luxuskivitelű változata high-tech sütővel, hűtővel, mosogatóval és. Ytong téglából , vagy hagyományos téglából is falazni. Konyha, étkező bontott téglából ? Ha tudo hogy a bontott tégla tetszik, de nem tudo pontosan mit is szeretnél belőle, kevés az ötlete akkor itt nézelődj ihletért! Látjátok a téglafal közepén, a belső oldalán azt a sárga dobozt?


Az az áram a főzőlapnak. Itt már készen van a félsziget, bent van a mosogatógép, az alsószekrények korpuszai.

Van a pultnak teteje és bent van a mosogatómedence is. Az épített konyha az időtálló és tradicionális formákat kedvelők számára lehet remek választás. Az irányzaton belül is többféle változat létezik, illetve mondhatjuk azt, hogy majdnem minden stíluson belül lehet ilyen konyhát is létrehozni.


Ráadásul bármilyen. Most valóságos példákat hoztam arra. Beépített gépekkel. Design Kézműves Ötletek Tűzifa Lakások Ácsmesterség Ötletek. Egy ház a természet lágy ölén, csodás kilátással a Dunakanyarra!


A készbútorral szemben az épített bútorokat elképzelésünknek megfelelően. Az egyterű konyha -nappali alapja szintén lehet épített tégla , pórusbeton vagy. A téglából épített válaszfalak fugáit azonnal simítsuk el. Miután a bútor falazott részét elkészítettük, munkánkat a fa részek kialakításával folytassuk.


Making the house looks fresh and attractive is the desire of every one. For this we use different DIY ideas. The most useful among all the other reasonable DIY projects is the wood pallet ideas.


A telek egészét téglából épített kerítés veszi körbe,. Azépített konyha az időtálló és tradicionális formákat kedvelők számára lehet remek választás. Mi is majd téglából rakottat szeretnénk, na de mikor?

De melyek is a jellemzői ennek a stílusnak? Az Uram azt mondja, hogy pakoljam ki a konyhát (tehát: ne legyen mosogatóm pl.) és egyből nekilát, csakhogy én ismerem őt és nem hiszek neki :) Majd ha tényleg nekilát, akkor kipakolok. OSB-n, MDF-n, de még betonon is.


IKEA konyhabútor lett a dologból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések