2020. április 27., hétfő

Woodshine noce csempe

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Tekintse meg a teljes kínálatot. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


A Woodshine termékcsalád fahatású stílusával, egyedi megjelenésével nyújt fürdőszobája számára. Dekorelemeivel kombinálva különleges, stílusosan elegáns fürdőszobát alakíthat ki.

Fő tevékenysége: fal- és padlóburkoló lapok, gres lapok gyártása, kül- és belföldi forgalmazása, valamint a saját tulajdonban lévő bányák üzemeltetése. Csempe, greslap webshop. Keresés a következőre: Keresés. Fényes felület, Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.


A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Aktuális Woodshine ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Fürdőszoba szalonbl.


Akár ingyenes szállítással.

Zalakerámia Woodshine Noce padlólap árak, akciók, vásárlás országos házhoz szállítással. A képek illusztrációk a színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek. Magyarország legnagyobb csempe kereskedelmi vállalata a Zalakerámia. A Woodshine csempe és padlólap kollekcióban fényes felületű falicsempéinél és padlólapjainál is háromféle színárnyalat közül választhat, elképzeléseinek megfelelően világosabbat vagy sötétebbet is, de kombinálhatja is őket. Rendelje meg webáruházunkból!


Saved from otthondepo. Discover ideas about Concrete Look Tile. Kő vagy fahatású padlólap, greslap, magas fényű vagy matt járólap. Nálunk biztosan van!


Vagy, ha éppen nem találja, írjon nekünk, hiszen a webre folyamatosan kerülnek ki a termékek, előfordulhat, hogy még nem látszik az Önt érdeklő termék. Kanjiza Habitat noce csempe. Konyha csempe bomba jó áron: rengeteg féle szép konyha csempe most akciós áron csempe webáruházunkban. Gyors, és akár ingyenes, országos házhoz szállítással.


A weboldalon közzétett termékek raktárkészletről megvásárolhatóak, a weboldalon nem szereplő mintázatú csempékre megrendelést tudunk felvenni. Változat ár módosító: Fogyasztói ár. Online boltok teljes kínálata.


Raktárkészlet: Jelenleg nincs, kérjen. WOODSHINE kategóriában lévő termékek – Zalaburkolatoutlet. Ft Tovább az üzletbe -.

A feltüntetett árak csak a webshopon történő megrendelés esetén érvényesek! A teljes kollekciót tekintse meg kínálatunkban! A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Kedvezményes ár : 05Ft. Webshopunk azoknak készült akik ki szeretnék kihagyni a hosszas építőanyag, csempe , járólap és.


Falicsempék színei: Bianco, Oro, Noce. Oro dekorcsík x 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések