2020. április 28., kedd

Utp kábel bekötés

A helytelen színsorrendben bekötött kábel jelkésleltetést, áthallást és egyéb zavarokat okozhat. Első lépésként távolítsuk el a külső borítást a kábel végéről (max 12mm hosszon). Ezt a krimpelő fogóval könnyedén elvégezhetjük. Fontos jellemzője, hogy a vezetékek párosával össze vannak sodorva, így csökkentve az elektromágneses és rádiófrekvenciás interferencia jeltorzító hatását és a sugárzás miatti. A 8P8C csatlakozó szakszerű felszerelése az utp (ethernet) kábelre.


The Gray Bearded Green Beret Recommended.

Készítette: Kassai Dániel. For the Love of Physics - Walter Lewin - May Duration: 1:01:26. Lectures by Walter Lewin. UTP kábel készítése. Kedvező árak, gyors szállítás!


Amikor bedugod a kábel ereket a csatlakozóba, akkor minden érnek el kell érnie a csatlakozó legvégét. A krimpelés után az összes érintkezőnek egy magasságban kell lennie. A csatlakozó két szélén meg tudod nézni, hogy a kések megfelelő mélységben vannak-e, belemennek-e a kábelköpenybe.


A csavart érpáras kábelek másik két típusa az FTP (Folied Twisted Pair) kábel , mely alufóliával árnyékolt (a érpár együtt), valamint az STP (Shielded Twisted Pair) kábel amely érpáranként tartalmaz árnyékolást.

Milyen kellene a sima RJhelyett? Mivel a falból kijövő utp kábel rövid volt, kapott a rákrimpelt csatlakozóra egy utp toldót, amit többre tartok, mint egy fali aljzatot, megbízhatóság szempontjából. Fali vagy patch kábel , ez alatt mit értesz? Fordítós, ha az egyik vég A, a másik B szerint van kötve. A CATegy ÁTVITELI szabvány, hogy milyen paramétereket kell teljesítenie a kábelnek.


Frekvenciák, impedanciák, csillapítások szerepelnek benne, SZÍN nem! A színsorrend mindegy. Termék leírás Hosszabbítsa meg USB-kábelét további hálózati adapter csatlakoztatása nélkül. Csatlakoztassa az USB 2. A hivatalos bekötési szabályzat azt is.


Az utp csati pöcke felfele néz. Aktuális Utp csatlakozó bekötés ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Egyszerűen benyomtam vele a kábelt a csatlakozók közé. Azóta is hiba nélkül mennek azok a bekötések.


Fali csatlakozót kell bekötnöm maj tudna valaki egy színsorrendet mondani, balról-jobbra haladva? Esetelg ugyanúgy kell, mint a sima utp -t? A fali csati úgy néz ki, alul-felül van hely az ereknek, oda kéne betűzni majd.


Köszi a segítséget!

Fontos az, hogy árnyékolt-e a kábel vagy sem, és ha igen, milyen módozatban. Az FTP a műanyag külső köpeny alatt egy fóliát tartalmaz. Az STP kábelben az érpárok árnyékoltak (fóliába vannak tekerve az összesodort érpárok). Minél kisebb ez a feszültség, annál nagyobb a kábel adott hosszán jelentkező szállítási veszteség.


Patch kábel kinézete Patch kábel felépítése Ezen szigetelés is található , amelyet bekötés előtt le kell vágni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések