2020. április 13., hétfő

Video kaputelefon

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A video kaputelefon szett kínálatunkról elmondható a magas minőség. Szinte minden modell alkalmas mágneszárak vezérlésére. Több video kaputelefon beltéri egységes kivitelben is kapható, de található vagy akár több beltéri egységes változat is.


A lakóhelyed akkor válik igazán az otthonoddá, amikor biztonságban érzed magad benne.

Képmemória és kártyaolvasó nélkül. Kaputelefon – biztonságot egy gombnyomásra. Gyárilag összeállított szett, díszdobozban, a rendszer elemei össze vannak programozva, nem igényel semmilyen beállítást. Androidra és IOS-re.


Az okos kapucsengő lényege, hogy láthatjuk, hallhatjuk és beszélgethetünk vendégeinkkel anélkül, hogy otthon tartózkodnánk! Videó kamerás kaputelefon színes LCD kijelzővel, kamerás lépcsőházi ajtókitekintő memóriakártyas rögzítéssel. DPV Vezetékes, színes video -kaputelefon szett.

Home videó kaputelefon szett (DPV 26). Beltéri egysége egy (1cm) színes, LCD monitor, mely ultravékony kialakítású. A LEGRAND csoport specialista az audió és videó kaputelefonok terén.


A kaputelefon további előnyös tulajdonságai közé tartozik az éjszakai. Termékek és rendszerek széles választéka kínál megoldást egészen az egyszerű háztartásoktól a nagy komplexumokig. DS-KIS2is a 1-subscriber Hikvision video intercom system dedicated for single-family homes. Globál-Synertech ME-RD7Q4F. Színes multifunkciós videó kaputelefon col.


Elegáns megjelenésű, szuper vékony, színes, érintőgombos beltéri egységgel, felületre szerelhető, esővédős kültéri egységgel, Micro SD kártyahelyes memóriával. Tervezéssel, beépítéssel. WiFi-s videó kaputelefon szett.


A kültéri egység esővédővédővel szerelhető kültérre (melyet tartalmaz a csomag) fém házas kivitel. Szlovákiában, Lengyelországban, Szlovéniában és Magyarországon. Az EMOS a legfontosabb európai országokba exportál.


GB micro SD kártya helyezhetőa készülékbe.

A fent említett termékek egyike sem kapcsolatos a következőkkel: belépés-ellenőrző termékek, video-kaputelefon termékek, audio- kaputelefon termékek felügyeleti termékekhez, felügyeleti termékek, kamerák, többek közt digitális kamerák, hálózati kamerák, webkamerák és IP-kamerák, video -kódoló berendezések, video. Audio vagy video kaputelefon : bár funkcionálisan az audio rendszer is megfelelő (olcsóbb is), érdemes ügyfeleink figyelmébe ajánlani a video kaputelefonok előnyeit: utcai zajszinttől függetlenül és akár kérdés nélkül is be tudjuk engedni a családtagokat, ismerősöket, látjuk ki áll a kapu előtt, ismerős-e a mérőóra. A szett tartalma: - audió, fém kaputábla, esővédő kerettel, állíthatóhangerővel és mikrofon érzékenységgel - kézibeszélős audio beltéri egység, állapotjelző LED-del és Némítás funkcióval. Bővebb információért és árajánlatért hívjon minket bizalommal! A vezeték nélküli video kaputelefon nem IP kaputelefon.


Itt ugyan is van kültéri és beltéri egység is, de a kapcsolathoz nem kell vezeték. Mindkét kaputelefon típus telepítését,szerelését,javítását vállaljuk. Amennyiben nem tudja milyen kaputábla van felszerelve Önöknél,akkor kérem látogasson el a SEGÍTSÉG menüponthoz,ahol különböző kaputábla típusok alapján jó eséllyel megtalálja az Önnél felszerelt típust. A Synertech videós kaputelefon rendelkezik a bébiőr funkcióval is. A gyerekszobában elhelyezett kamera képe folyamatosan figyelhető a készüléken.


Ha becsengetnek, automatikusan átvált az utcai képre. Vezeték nélküli video kaputelefon Ez a vezeték nélküli video kaputelefon az elsődleges védelmi vonal fontos része. Segítségével láthatja, hogy ki áll az ajtóban, a kétirányú audiokapcsolattal ráadásul még beszélhet is a látogatóhoz. Az audio kaputelefonok között van vezetékes és vezeték nélküli verzió is. A videókaputelefonoknál 5-kijelző méretig megtalálja az Önnek megfelelőt.


A hagyományos kaputelefon funkciókon kívül egyéb lehetőségeket is kínál, mint például kódzáras vagy közelítő kártyás beléptetés, második elektromos zár működtetése, videó megfigyelő funkció, távollét esetén a hívás továbbítása telefonra vagy mobil telefonra, a látogató képének rögzítése SD kártyára. A video-kaputelefon alkalmazási útmutatója Ez a dokumentum ismerteti a videokaputelefon -alkalmazás használatának legfontosabb tudnivalóit. Olvassa el ezt az útmutatót a videokaputelefon -rendszerhez mellékelt Kezelési utasítás együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések