2020. április 24., péntek

Szélezetlen kerítésléc

Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! ZÖLDSÉGKARÓ 6DB 7X160CM , OSZLOPSAPKA MŰA. Döntsön Ön is a kínálatunkban kapható, magas minőségű akác faanyag mellett, és építse abból kerítését! Ha megfogadja tanácsunkat, nemcsak barátságosabbá és esztétikusabbá teheti portáját, hanem biztonságosabbá is.


Széles deszkaválasztékunkban megtalálja a kerítés építéséhez szükséges alapanyagot.

Nálunk akár díszített végű, festett deszkákat is vásárolhat. VAN EGY ÁPRILISI AKCIÓ! Többféle olcsó, használt szélezetlen kerítésléc eladó. Mennyi a szélezetlen kerítésléc ára használtan? Az idei év újdonsága az igazán elegáns vörösfenyő deszka kerítés.


Szélezetlen formában kínáljuk a rusztikus megjelenést előtérbe helyezve. A műanyag kerítésléc nem olcsó, de ár-értékarányában kiemelkedően jó.

A vörösfenyő a fenyőfélék közül a legmagasabb. A hosszú élettartam, a teljes gondozás- és festésmentesség a fejlett alapanyag miatt mindenképpen gazdaságos választásnak tekinthető. A végeredmény pedig egy korszerű, modern kerítés. Akác csiszolt szélezetlen szárított kerítés deszka mm vastag 7. Köszönjük, szépen a kerítésléceket igazán tetszenek meg vagyunk elégedve. Legyenek büszkék az igényes szép munkájukra, ajánlani fogom Önöket másoknak is.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kerítések, kapuk építéséhez kínálunk mm vastag légszáraz deszkákat. Szárított akácfa, gyalult, szélezetlen , natúr, kezeletlen faanyagú kerítésléc.


Whirlpool Plaza az Ász ! Ideje benéznie hozzánk ! Mostanában divatos a szélezetlen , rusztikus elemekből építkező kerítés, kapu. Ezen a területen egyedülálló választékot kínálunk akác fából! Minden esetben a célnak leginkább megfelelő alapanyagokat választjuk ki a kerítésépítéshez, akár görbe, akár ágas fákból képzeli Ön el kerítésének megépítését!


Kiváló, erős fa táblás kerítéselem.

A Badacsony fa tábla -os belátásgátlást biztosít. Kertünk igazi dísze lehet ez a gyönyörű fa kerítés. Mindkét lapját meggyaluljuk, az éleiről az akác deszka eredeti vonalvezetése megtartása mellett késsel lehántjuk a kérget,majd ezt a feluletet megcsiszoljuk.


Gyalult, kérgezett,csiszolt akác deszka. Ezért ajánljuk a hazai fafajokból készült kerítéselemeinket szélezett, szélezetlen (rusztikus) és fa kerítés panel változatban a vásárlói igényekhez alkalmazkodva különféle megmunkálásokkal. Vörösfenyő gyalult deszka 19×mm “B” minőség. Műszárított és gyalult deszka.


Szeged-Szőregi telephelyén állandó készlettel várja vevőit. Cégünk építőipari és asztalosipari szárított alapanyagok forgalmazásával, illetve gyártásával foglalkozik vállalkozók részére. Egyéni vevőinknek nagy választékban kínálunk. Akácfából készült, dekoratív, szélezetlen deszka. Alkalmazható kerítés építéséhez és javításához, különböző faépítmények építéséhez, bel- és kültéren egyaránt.


A kültéri alkalmazás előtt felületkezelés szükséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések