2020. április 9., csütörtök

Radiesse ráncfeltöltés

Első lépésként a gél-mátrix kitölti a hiányzó térfogatot, garantálva az azonnali volumenpótlást (lassan lebomló). Radiesse arcfeltöltés. A kalcium-hydroxyapatit részecskék azonban tovább maradnak a bőrben, és stimulálják a dermisben a kollagén. Tisztelt Doktor úr!


Szem alatti hyaluronsavas feltöltéshez milyen anyagot használ, és miért nem ajánlja a radiesse -t? Orr melletti redőbe megfelelő ez az anyag? A tartósságot nem lehetséges előre pontosan meghatározni.


Mikor nem ajánljuk? Hatékony ráncfeltöltés. A korral az arcvonások megereszkednek, az arc elveszti kontúrjait és ráncok alakulnak ki. Keletkezhet véraláfutás, viszketés, pirosodás, duzzanat.


A hatás azonnali, a beesett arc teltebb lesz, az elvékonyodott bőr tömörebb, rugalmasabb, kisimultabb. A rövid kezelés látványos hatást eredményez. Feszesebb kontúrok, telt, természetes, fiatalos arc néhány percen belül az egyik legbiztonságosabb töltőanyaggal! Leggyakrabban a szemöldökök között, orr, száj mellett lévő ráncokat töltik fel. Mély ráncok feltöltése a nasolabialis (=orrszárny-szájzug közötti), a marionette.


Ráncfeltöltés során átmenetileg jobban kisimulnak a zavaró, mélyebb vonalak. Ennek köszönhetően a bőr. Arc ránctalanítás feltöltő anyagokkal: hialuronsav segítségével a fiatalosabb,. Amikor azonban a tükörbe nézve meglátja az arcán a ráncokat, mély gödröket és a szem körül a szarkalábakat, amelyek kétség nélkül az idő múlását jelzik, már nem biztos, hogy elégedett lesz azzal, amit lát. Sokféle anti-aging kezelés létezik, de a ráncfeltöltés (dermal filling, fillerek használata) az egyik legnépszerűbb, éppen ezért itt az ideje, hogy erről is írjunk.


A mosolyráncok alapvetően befolyásolják az arccal kapcsolatos benyomásunk. A mosoly megszépíti az arcot és jó érzéssel tölti el az embert, azonban a mosoly mellé ráncok is társulhatnak. Hyaluronsavas ráncfeltöltés után újra bátran mosolyoghat.


A hialuronsavas ráncfeltöltés vagy ajakfeltöltés általában nem igényel percnél hosszabb időt, szinte fájdalommentes és helyi érzéstelenítésben történik. Igénytől függően a beavatkozás átlagban évente-kétévente ismételhető, vagy gyakrabban kisebb fenntartó dózis adható. Ezt az eredményt azok a dermális töltőanyagok tudják biztosítani, melyek stimulálják a természetes kollagén-termelést is, így biztosítva a hatékony és tartós volumennövekedést. Természetes, hogy a bőr felszínén éves kor felett enyhe ráncok jelennek meg, de nem ritka a mélyen ülő redők felbukkanása sem.


A kor előrehaladtával az arc zsírpárnái lecsúsznak és megfogyatkoznak, volumenvesztéssel lehet számolni az arc egyes területein. A nőket és férfiakat egyaránt. A finom vonalak és a ráncok kialakulása ellen Hialuronsav: A természetben előforduló molekula, mint a töltőanyag a kollagén és elasztin rostok.


Mit jelent az ajakvastagítás és ráncfeltöltés ? Keskeny ajkak megvastagítására, teltebbé tételére, az arcon a kor előrehaladtával jelentkező kisebb nagyobb ráncok elsimítására, kezelésére, az arckontúr kisebb megváltoztatására az elmúlt években, évtizedekben egyre több egyszerűen injekcióval beadható feltöltő anyagot fejlesztettek ki. Ezen ráncok kialakulásának ugyanis a fő oka a gravitáció, valamint az idő előrehaladtával a bőr szerkezetében bekövetkező változások, a hyaluronsav mennyiségének csökkenése és az izomzatot, a csontozatot valamint a zsírszövetet érintő. A legújabb módszerrel az elektroporációval néhány éve még csak a növénytermesztés, állattenyésztés gyógyszer kutatóintézetek kísérleteztek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések