2020. április 10., péntek

Váci erdészet tüzifa árak

A részletes árjegyzék az egyes erdészetek székhelyén található. Kiváló tűzifa, könnyen gyulla lassan szép lánggal ég, kellemes meleget áraszt és nem érzékeny a tárolásra, akár vizesen is könnyen begyullad. A szállítási lehetőségekről, valamint közbenső rakodóról és MÁV rakodóról történő vásárlásról bővebb információért keresse erdészeteinket. A hasított, darabolt tűzifa a Zselici és Szántódi erdészeteknél elérhető termék!


MJ, ami alig marad el a kemény tüzifák fűtőértékétől (tölgy, bükk, gyertyán). Az akác tüzifa fűtőértéke 14. Ezen felül az akácnak további előnye még, hogy fülledésre nem. Tüzifa , darabolt és másként előkészített Erdőművelés Fakitermelés Rakodás, daruzás Vadgazdálkodás IPOLY ERDŐ Zártkörűen Működő Részvénytársaság IPOLY ERDŐ Zrt.


A Balatonfüredi Erdészet telephelyén található tűzifa udvarunk, ahol feldolgozott állapotban kerül értékesítésre a tűzifa. A súly megállapítása hitelesített mérleggel történik. A kugli illetve hasított konyhakész tűzifa 2 illetve cm-es hosszméretben is rendelhető.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Irányadó árak havonta változhatnak. A változásokról honlapunkon tájékozódhat. Egyszerre ömlesztett m³-t szállítunk (megközelítőleg mázsa vagy erdészeti m³) kuglizott és aprított tűzifából. Kérjük, figyelmesen olvassa el, és csak akkor kérdezzen telefonon, ha a válasz nincsen leírva.


BÜKK TÜZIFA ÁRA: 35. A Magyar-középhegységben 6m fölött erdőalkotó. Tűzifa értékesítése során jellemzően a FA-PIAC Magánerdészeti Kft.


A téli fűtés legkézenfekvőbb anyagát mindig is az erdei fa szolgáltatta. Tüzifánk a fa országából, Erdélyből származik, erdőtisztításból. Tüzifa kitermelésünk környezetkímélő, mert az erdőből származó fahasábok elégetése is lehet korszerű, sőt gazdaságos megoldása otthonaink fűtésének. Akác, tölgy hasított tüzifa ára most házhoz szállítva.


Kirakott tüzifa m3-ről beszélünk az árnál! Az Ön által keresett lap ideiglenesen nem elérhető, a neve megváltozott, vagy eltávolították. Tisztelt Érdeklődő!


Társaságunk által forgalmazott hengeres fatermékeket az alábbiak szerint értékesítjük. Száraz, tömörítet, kályhakész tűzifa felelősségteljes, legális forrásból. Barcsi Erdészet , Iharosi Erdészet. Az árak a szállítási költséget nem tartalmazzák.


Vásárolja meg téli tüzelőjét, de csak okosan! Négy erdészetünk közül a Győri és Jánossomorjai Erdészet főleg lágy lombos, a Kapuvári és a Ravazdi Erdészet főleg kemény lombos fa fajösszetételű. A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. Vásárlási igényével forduljon bizalommal a fent megnevezett erdészeteinkhez.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap optimális kialakítása és folyamatos javítása valamint a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) használunk. Nagy István agrárminiszter kitüntetésben részesített erdészeti szakembereket. A kitüntetések ünnepélyes átadása azonban a járványügyi helyzetre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések