2020. április 7., kedd

Tépett féloldalas frufru

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Frufru on eBay. Fill Your Cart With Color today! A frufru nemcsak divatos hajviselet, hanem nagyszerű álca is.


A frufru vágása előtt fésüljük egyenesen a homlokba a hajat, a többi tincset.

Elmentem fodrászhoz, olyan hajat szerettem volna, hogy a hossza maradna, csak a jobb felén féloldalas frufru lett volna. Figyelj, hogy a vége jó tépett legyen, ezzel enyhítheted az állad. A féloldalas frufru ráadásul akkor is áldásos, ha vékony szálú hajad van, hiszen a tépett fazon és a féloldalas fésülés dúsabbnak mutatja azt. Hosszú lépcsőzetes és teli frufru. Ez a ’60-as évek ihlette frizura pont ellentétes esetekre lett kitalálva – mint fentebb olvashattad.


Fodrászok inspirálták, és a WELLA szakértői fejlesztették ki Önnek otthoni használatra a WELLA PRO SERIES-t, mely egy fodrászszalonban készült frizura érzésé. A széles csíkokban „betépett” frufru a tökéletes választás. Ha ovális alakú, hosszúkás az arco akkor a legjobban a rövi lekerekített frufru áll a legjobban.

A gyémánt, azaz rombusz alakú archoz a „minta” formáját követő frufru illik – azaz a középen elválasztott, szemöldök fölé érő vágás. Az őszi trendekben a rövid frizura már-már elképzelhetetlen frufru nélkül, de hosszú hajadat is felfrissítheted vele, ha nem akarsz drasztikus változást. A széles, nagy homlok elkendőzésére szintén alkalmasak az elöl rövidre vágott tincsek, ám arra is jó a frufru , hogy felerősítsd a vonzerődet, hiszen drámai, izgalmas keretbe foglalja a szemeket, ezáltal a csábos. A legvisszafogottabb változat, ha csak egy oldal frufru mellett döntünk.


Könnyedén lágyíthatjuk vele arcformánkat. Játszhatunk a hosszúságával, lehet egészen rövi vagy akár a járomcsontig leérő is. Hordhatod egyenesen, de hullámos formában is igazán remekül néz ki. Nincs jobb módja a külsőd frissítésének, mint hogy frufrut vágatsz. Akik frufrut viselnek, van, hogy évvel is fiatalabbnak tűnhetnek, ráadásul nem lesz unalmas a frizurájuk sem.


Amint meglátod a képeket, biztosan te is kedvet kapsz egy új frizurához. A frufru tökéletes megoldás akkor is, amikor kedved lenne változtatni a frizurádon, de nem akarsz drasztikus beavatkozást. Nem vágysz más színre, rövid hajat sem szeretnél, de mégis unod az addigi kinézetedet. Egy jó frufru mindig felfrissíti, fiatalítja az arcot.


Lehet választani teljes frufrut is, hiszen azzal is éveket tagadhatunk le, ha megfelelően van levágva. Fontos, hogy a teljes frufru levágásánál ügyeljünk a frufru széleire, nem szabad szögletes széleket vágni, mindenképpen legyen egy kis átmenet, legyen kicsit hosszabb az oldalakon. Tépés és frufru : jó párosítás, de nem mindig.


A frufru remekül passzol a tépett félhosszú frizurákhoz, az, hogy azt is vágjon-e a fodrász, szintén az arcformád befolyásolja.

Alacsony homlok vagy kerek arc esetében a rövidebb, egyenes frufru nem ajánlott, ilyenkor inkább hosszabbra hagyjuk azokat a tincseket. A tépett frufru nagyon vagány, főleg, ha kivasalod a frizurád többi részét. A tépett hajat többféleképpen is be lehet szárítani, egy körkefével szép ívet adhatsz.


Ez a frufru lenne az ideális – A frufruval korrigálhatod az arc aránytalanságait, csak meg. Az arányos ovális archoz bármilyen frizura illik, a tépett. Fodrászhoz megyek a jövőhéten és a haj már megvan, hogy milyen legyen, a fufruról is van elképzelésem, de képre is szükségem lenne.


Van valakinek féloldalas , fokozatosan tépett fufruról képe? Már a neten néztem, de még nincs meg az igazi. A középen rövidebb, oldalt hosszabb, tépett frufru keretezi az arcot, eltakarja a homlokot, és rendkívül nőies.


Szív alakú és ovális archoz is szuperül áll: Vanessa Hudgens-nak is jó választás volt. Ez a frufru azoknak áll jól, akiknek bájos, nagy szemei vannak és finom vonásait szeretné még tovább lágyítani egy rövi de kedves frizurával. A tökéletes hatás érdekében használj hajhabot a reggeli készülődésnél és finoman göndörítsd be a fürtjeid!


Féloldalas frufru (? ) - Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és. A vasalt rövid haj nőies és vonzó, a féloldalas frufru teszi különlegessé. Ami kamaszkorban mókásnak hat, az éves korunk körül már jól is állhat.


Az élénk hajszínek idén nagyon népszerűek. A nagy hullámokról se kell lemondanod. Ez a frizura megnyújtja az arcformát, a kerek arcú hölgyeknek remekül. A platinaszőke, csillogó frizura huncut, és a féloldalas frufru igazi dívát varázsolhat viselőjéből. Természetesen barna hajból ugyanolyan szexi, mint szőkéből.


A laza fürtöket körkefével alakíthatod ki, ha egyenes a haja akkor nincs szükség vasalásra, ha azonban hullámos, mindenképpen izzítsd be a készüléket. Legyen tömött, szellős, féloldalas vagy kétoldalas, a frufru nagyobb frizura-változtatások nélkül biztosítja a megújulást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések