2020. április 28., kedd

Téliesitett faház eladó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az utcában több család él életvitelszerűen. A szomszédok kedvesek, a közösség összetartó. A ház a telek felső részében.


Fűtés fatüzeléses kandallóval, a vízellátást fúrt kút biztosítja.

Csendes, nyugodt környezet. Nyaralónak, lakóháznak, buliteleknek, növénytermesztésre, állattartásra, vállalkozásra egyaránt alkalmas. Kerti faház , szerszámtároló faház , elárusító faház , bérbeadó faház választékunk minden igényt kielégít. Az árak nem tartalmazzák a szállítás és összeszerelés költségeit. A faház építésekor az egyik legfelelősségteljesebb feladat a nyílászárók beépítése.


Faház típusok és árak. Terv változtatás miatt eladó egy újonnan épült szerkezetkész 4xméteres oldaltetős faház , 5x10-es gerenda szerkezet, mm hajopadló borítással, uj ablakok és ajtó, tető barna cserepes lemez fedés.

Kövesse Blogunkat, ahol állandó akciós kínálattal várjuk, az akciós faháztól az előtetőn és a fa garázson át a szigetelet nyaraló faházig. Dobogókőn jó állapotban levő, azonnal költözhető téliesített faház eladó (58nm). Gizella-2” típusú csehszlovák import hétvégi faház. A fa szerkezetet azóta gondosan karbantartják, így az megőrizte jó állapotát. Mobilházak akciós árakon, az elérhető legkedvezőbb feltételekkel!


WEKA gyár termékein (nyitott garázsok, szaunák, kerti medencék, terasz tetők, szerszámtárolók, kerti házak, pavilonok) kívül mindent megtalál ami kerttel kapcsolatos tevékenységekhez szükséges. Pest megyei nyaraló hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Te is itt új otthonod!


A telek enyhén lejtős. A nem téliesített nm-es faház beton alapon helyezkedik el, benne 2. Kulcsrakész, gyönyörű mobilház már 5-hét után a tiéd. Egyedi faház készítés - Saját otthon akár hónap alatt! A faház nyílászárói hagyományos vagy termopán (hőszigetelt) rendszerben készülnek, amelyeket gumigéderek szegélyezik. A beltéri ajtók lehetnek teli ajtók vagy üvegezett ajtók.


Az emeletes faházak építésekor látszógerendás fa födémet használunk az esetek többségében.

Leírás Eladó vagy Kiadó Lakitelek-Tőserdő üdülő övezetében termálfürdőhöz kb. A különálló faház összkomfortos, malapterületű kétszobásak, konyhával, fürdőszobával, terasszal rendelkeznek. A főépület 1m2-es, szoba van benne. Dunabogdányban kedvező áron téliesített, életvitelszerű lakhatásra kiválóan alkalmas, nm-es cirkófűtéses nyaraló ELADÓ ! Betonalapon fa szerkezetű az épület, alatta pince, mellette tároló is van.


Azonnal költözhető, tehermentes, irányára 15M Ft. Mobil faház panelek,hőszigetelt kb. Zárt födémszékes (padlásteres épületek) nyereg vagy sátortetővel. Teherhordó födém esetén a tetőtér beépíthető, ezek árkalkulációját az építési terv alapján ingyenesen elvégezzük.


Könnyűszerkezetes faházak építése és teljes körű kivitelezése Magyarország egész területén. A könnyűszerkezetes faház előnyei, Passzívház építés, Jövő-Háza Bt. AKCIÓS FAHÁZ NYARALÓ 45.


Mi nem zsákba macskát árulunk, nálunk a feltüntetett árak mindent tartalmaznak! Akciós faházak egyedi méretben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések