2020. április 20., hétfő

Szellőzőrács rovarhálóval

A rovarhálós szellőzőrács tökéletes a szellőzőrendszer végpontjaként, esztétikus és praktikus mivel megakadályozza a rágcsálók és rovarok bejutását az Ön rendszerébe. Kerek, szögletes, csőcsonkkal. Szellőzőrácsok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Ha másként nem jelöljük meg, akkor a rácsok kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, amely ellenáll még a legszélsőségesebb. A szellőzőrácsokat szellőző és légkondicionáló berendezések kiépítése során alkalmazzuk.


A Den Braven, az intelligens építészeti rendszermegoldások szállítója, az Ön partnere.

Több mint éve világviszonylatban a legjobb minőségű tömítőanyagok, szilikonok, poliuretán habok és műszaki aeroszolok gyártóinak, valamint az intelligens építéskémiai rendszermegoldások szállítóinak élvonalába tartozunk. Műanyag kerek szellőzőrács rovarhálóval Image 0. Fém szellőzőrács átm 200mm. A MARKO tűzálló szellőzőrácsok fém rovarhálóval vannak ellátva, előreszerelt bekötő csővel, három átmérőben 100;125;150mm és két méretben 180x180mm.


Köralakú szellőzőrács rovarhálóval 125mm. Leírás Bel- és kültéren is használható. A hátulján apró rovarok ellen védő háló van elhelyezve.


A rácsok mérete megfelel a leggyakoribb nyílásméreteknek. Műanyag, négyszögletes szellőzőrács rovarhálóval felszerelve, több különböző kivitelben.

Alkalmas befúvó és elszívó rendszerekhez is. ROVARHÁLÓS KEREK SZELLŐZŐRÁCS 125MM ÁTMÉRŐJŰ és még 1termék közül választhat a kategóriában. Válasszon hatékony klíma berendezést, elszívó ventilátort, döntsön Praktikusan! Csempeajtó 300×4mm. Fontos linkek GYIK Katalógusok Hírek Bemutatkozás Kapcsolat Styron - Minden jog fennta.


OBI szellőzőrács rovarhálóval 1mm x 3mm. Használja a jelenlegi tartózkodási helyet. Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható. Mi azonban terméket helyeztünk bevásárlókos.


MV BVS kör szellőzőrács rovarhálóval és csőcsonkkal. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. MV bVs kerek szellőzőrács rovarhálóval.


Hozzáadás kedvencekhez Gyors nézet. Vents termékek MV 1R műanyag szellőzőrács szabályozható zsaluval. Müanyag szellőzőrács befúvó és elszívó szellőztetéshez rögzítés csavarok,ragasztás segítségével rovarok elleni védőháló.


A ventilátorok és a szellőzők jó megoldások lehetnek mind a családi mind az iroda épületek szellőztetéséhez és lég cseréjének megoldásához. Ezeknek az eszközöknek a segítségével hatékonyabbá tudjuk tenni az épületeink energia ellátását. Kérjen műszaki segítséget kollégáinktól!

Rögzítés csavaro$ $2agasztás segítségével. Ajtó szellőzőrács műanyag ajtószellőző zárható ajtórács műanyag. SZERKEZETE A kerek műanyag szellőzőrács jó minőségű ABS anyagból készült , ami védve van UV ellen.


Továbbá fel van szerelve rovarhálóval. Bepattintós szellőző rács fém rovarhálóval , UV védet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések