2020. március 20., péntek

Ytong glettelése

A Szigetelő Áruház széles termékkörének oszlopos tagjaként tartjuk számon a REVCO termékeket. A REVCO termékek megoldást nyújtanak szigetelésre, vakolásra, festésre, lazúrozásra. Pontos termékmegnevezést is szeretnék kérni. Ytong falat építünk.


A Xella Magyarország Kft. A fémháló hülyeség. Mi csináltunk már ilyet. De háló kell a glettelésbe mert máskülönben megreped.


Ez a glettelés nem azonos a festő által alkalmazott gletteléssel, hisz itt dryvit ragasztó alapú anyaggal glettel a kőműves. Nagy felület glettelése esetén nagyon fontos a glettanyag helyes keverési arányának beállítása. A megfelelő állag csak rövid ideig érhető el, ugyanis a bekevert anyag folyamatosan szára köt, ráadásul gyorsan.


BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens. Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek meg. YTONG – a felújítások univerzális építõ-anyagaként – jelentõsen képes túlteljesíteni valamennyi jelenleg érvényes hazai hõtechnikai elõírást.


Az YTONG – a belsõ klíma javára – az egész év során kedvezõen reagál a külsõ meteorológiai hatásokra. Sokan szívesen vállalkoznánakarra, hogy pl. Szó, mi szó, ez szakértelmet igénylő munka,.


Ha mélyalapoztunk, meg kell várnunk a teljes száradást, majd ezt követően az anyagkeverés következik. Mindig a vödörbe öntsük először bele a kívánt víz mennyiséget, erről és ennek mennyiségéről bővebben a glettelő gipsz csomagolásán olvashatunk, majd finoman a gipszelő kanállal adagoljuk bele a gipszet. Természetesen elbirja.


A lépcső lehet fából, vasból, monolit betonból amit csak akarsz. Az YTONG falak közvetlen glettelése - bár az elemek nagy méretpontossága szinte csábít erre a megoldásra - az állóhézagok és a gépészeti vezetékek nyomvonalának későbbi kirajzolódása miatt, legfeljebb teljes felületű üvegszövet háló beépítése esetén engedhető meg! Gipszkarton falat javasoltam, két okból.


Az egyik, hogy gyors felhúzni, viszonylag tiszta a munka, a másik, hogy téglafalat még soha nem építettem. Javamra legyen írva: közöltem. A gipszkarton előnye viszont, hogy vékonyabb anyagú, ezért nagyobb nyílást lehet vele elérni. A tűztér alatti részeken ytong felépítménnyel kiegészülve.


A szellőzők helyeit is ekkor kell kivágni. Majd jöhet a párkány, vagy párkányok felhelyezése. Márvány, vagy fa ízlés szerint. A következő munkafolyamat a kálcium szilikát felépítmény dryvit hálós glettelése , ami csemperagasztóval készül. Ha beírta a pontos értékeket, elküldheti megrendelését.


Falfelületek glettelése , kétszeri diszperziós festése középkategóriás pasztel színekkel, a sarkokban akril fugázással. Fűtés: Ariston 24kw kondenzációs gázkazán szerelt kéménnyel, szoba termosztáttal, belső réz gázcsővel. A hő leadás radiátorokkal szerelve a hőtechnikai értéknek megfelelően.


Tisztasági festés árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések