2020. március 3., kedd

Szeletelt tégla felrakása

Szeletelt tégla díszburkolat, Pest Megyében. Rusztikus, Mediterrán hatású teljesen egyedi burkolatok alakíthatók ki kül- és beltérben egyaránt. Cégünk együttműködésben dolgozik együtt a FalForgatók produkcióval ami a TV2-n futó műsor.


Külső téglaszeletes bontott tégla burkolat készítése: a ragasztás technológiája megegyezik a külső téglaszeletek esetében is, de fugázáshoz kézi keverésű maltert ajánlunk, azaz homok, cement mész ca. Téglaszeletek, téglaszél, burkolótégla néven is ismerheti!

A tégla rusztikus, mediterrán hangulatát semmi sem veheti el, kivéve, ha az nincs jól megcsinálva. Senki ne gondolja, hogy még egy sor fal felhúzása szükséges, vagy a vésővel kell szép tégla falat varázsolnunk, már ha a körülmények adottak! Vágott téglát kell venni, mégpedig úgynevezett külső szeletet, ami. Kis méretű téglából ,akár lapjára vágva akár sarokelemet.


Cégünk bontott, főként nagyméretű téglából vágott,de igény esetén kisméretű téglából szeletelt antik díszburkoló anyag gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Sziget- Tégla weboldalán ! Hát ennyit kívántam elmondani a témában. Remélem, hasznosak voltak a tanácsaim.

Fogadjátok meg őket, és csináljatok téglafalat, mert az nagyon menő! Minőségi szeletelt , vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is! Könnyű súlya lehetővé teszi, hogy gipszkartonra téve kifugázva teljesen visszaadja a régi idők hangulatát.


Mondjuk egy zsalukőből készült pince esetén, a. Vágott szeletelt tégla Köszöntjük a vágott minőségi téglák oldalán. Bontott építőanyag, bontott tégla , bontott faanyag értékesítés. Bérvágást vállalunk, igény esetén kivitelezést is, tudunk biztosítani kiváló minőségű ragasztót,fugázót, impregnálószert tégláinkhoz. Bontott és szeletelt téglával látványos és rusztikus egyedi burkolatot készíthetünk a konyhánk falára. Nézd meg mire kell figyelned a tervezéskor és burkoláskor.


Bontott tégla és üvegtégla fal, jobb oldalán címeres téglával. Hőszigetelő nikecell felrakása után a dilletácíós mozgásokat elkerülendő dryvit hálót helyeztünk fel és szeletelt téglával burkoltuk. A szükséges felület előkészítés után, Szeltelt tégla burkolás. Az egész tégla jó megoldás lehet, mert beton nélkül is szilárd. A szeletelt tégla kiesik, mert az alá aljzatbeton kellene.


A felületvédelem a kérdéses ezek után. Talán ha hígabban kenik az impregnálót, vagy mélyalapozót használnak, így nem lesz teljesen tömítve a téglák pórusa. Biztosabb, ha olajjal próbálkoznak.

Van egy és egy m2-es falam ezeket akarom szeletelt téglával beburkolni saját magam. Tégla - és kő szeletelésével, roppantásával, felületkezelésével, impregnálásával és egyedi díszburkolatok gyártásával foglalkozom. Az építőiparban mindig vonzottak a szeletelt téglával és vágott kővel készített felületek. Igény esetén szakszerű kivitelezést is vállalok kedvező áron, rövid határidővel. Téglaburkolatok kül-és beltérre, rusztikus, és mindkét oldalán sík belső szeletekből.


Fuga nélkül is felrakható, így felrakása költség- és időmegtakarítást eredményez. Szín: Piros, sárga, vegyes. Nagyméretű bontott téglából készített fal és padlóburkolat folyamatosan eladó, megrendelhető!


Darabokat, törött, ömlesztett, pucolatlan téglát nem árulunk. Jó minőségű bontott téglát árulunk. Az anyagok felhasználásának gyakorlati tapasztalatát szeretnénk. Ez a burkolóanyag az antik tégla külső két szeletéből készül,segítségével egy bármilyen, már adott falfelületből varázsolhatunk rusztikus téglafalat. Bélyeges tégla szeletelt tégla téglaburkolat baján.


SZELETELT TÉGLA RUSZTIKUS MEDITERRÁN STÍLUSHOZ. Ft-tól, felmérés alapján. Burkoló ár , kőműves munkák árai,Lakáselújítás ár, panellakás felújítás ár,Panel átalakítás ár, Panellakás burkolás ár.


Budapesten ingyenes kiszállás és munkafelmérés. Ma indítottuk el az oldalt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések