2020. március 25., szerda

Ultratherm 100 k+

Nízkoteplotný sálavý panel Ultratherm 1je prednostne určený k lokálnemu vytápaniu, tiež na temperovanie odchovní mláďat, väčších terárií alebo psích. For takmontering av Ultratherm 1. Stropný rám umožňuje montáž panelov na strop, teda do vodorovnej polohy. Alreflex Ultratherm is our highest performing rigid board insulation. The boards are BBA certified and consist of PIR insulation board with Alreflex bubble foil insulation bonded to one face.


The combination of PIR and Alreflex foil provides a very high performance insulation and cavity rain barrier.

It can be used in cavity wall, metal frame, timber frame and dry lining applications. GUTEX Ultratherm is not a load-bearing structural element (e.g. snow). Avoid exposure to high levels of moisture (e.g. wet screed) on the interior sides of the boards. Temperování odchoven, terárii a psích bud.


Prihlásiť sa (Registrácia) Hľadať. Košík produkt Produkty (prázdne). Az ULTRATHERM infrasugárzó panel kutyakennel fűtés és kutyaház fűtés céljára lett kifejlesztve. Aktuális Infrapanel ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat!

Rádiós termosztát, szükséges hozzá a vevő, amely vagy konnektoros kivitel (BPT003), ahol a vevőt konnektorba kell dugni és abba csatlakoztatni az infra panelt vagy más elektromos hősugárzót, vagy a falba építhető rádiós vevőt (BPT001). ULTRATHERM - topné systémy pro chovatele Původ registrované obchodní značky ULTRATHERM je ve skotské společnosti Demista Ltd. Výrobky této společnosti patří mezi nejběžněji používaná topidla pro vivária ve světě.


Princip infračerveného sálání vytváří chovaným živočichům podmínky odpovídající přirozenému přírodnímu prostředí. Sálavé panely ULTRATHERM jsou určeny k vyhřívání nebo lokálnímu ohřevu větších ploch (např. odchoven, velkých terárií nebo přístřešků pro psy). Pracují na stejném principu jako keramické lampy, ale s nižší teplotou rozloženou do větší plochy.


Ich úlohou je lokálne zvýšenie teploty a tým aj komfortu. Az infrapanel fűtés sok előnyt rejt. Vyzvednutí objednávky el. Panel ULTRATHERM 1b. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Prémium termék Európa piacvezető infrafűtés gyártójától, a Fenix Group-tól. Ultratherm technológiájának köszönhetően alacsony felületi hőmérséklettel rendelkezik, ezért széles körűen felhasználható. Ultratherm fűtőcsík kategóriában lévő termékek - Infrapanel , kapuautomatikák ,garázskapuk forgalmazása, telepítése, javítása.


The plasma membrane is a lipid bilayer that arranged asymmetrically, containing cholesterol, phospholipids, glycolipids.

Ecosun 1K najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


ULTRATHERM apkures plēves un lentes (12) ULTRATHERM infrasarkanie apkures paneļi (5).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések