2020. március 18., szerda

Utp kábel fogó

Figyeljünk, hogy a kábel elérje a csatlakozó elülső falát. Ezekután már csak bele kell helyezni a krimpelő fogóba a csatlakozót és egy határozott nyomó mozdulattal szorítsuk össze a fogó mindkét szárát. Ne feledjük a tesztelést! Nem árt, ha leteszteljük a kész UTP kábelt, hogy jól készítettük-e el. Szállítási díj min.


UTP kábel krimpelése (How to crimp ethernet connector) ElektroGÁNY.

Unsubscribe from ElektroGÁNY? Kedvező árak, gyors szállítás! Manapság egyre kevésbé elterjedt, de azért megéri bemutatni szerintem, hogyan készíthetünk otthon hálózati kábelt. A mostani videóban, lépésről-lépésre vesze. Többféle hálózati kábel áll rendelkezésünkre, ám ezek közül otthoni környezetben rendszerint az úgynevezett UTP kábeleket használjuk.


Az UTP kábelek nyolc érből állnak, amelyek párosával össze vannak sodorva. Ennek köszönhetően árnyékolást nélkülözve is képesek védekezni az elektromágneses zavarokkal szemben. Az ilyen hálózati kábelek csatlakozóit RJ-45.

Készítette: Kassai Dániel. A krimpelő fogó más néven présfogó, melynek segítségével készíthetünk UTP kábelt. Ezekből az eszközökből is létezik olcsó, jól használható kivitel.


Maximum milliméternyi kábelfelületet. Szerszámok strukturált kábelezéshez készleten. Segítünk a választásban. Márkák széles választéka Datacom, OEM, Gembird és sok más. UTP HÁLÓZATI KÁBEL , 20M, CAT 5E és még 1termék közül választhat a kategóriában.


Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! Ismerje meg újdonságainkat Fogó kategóriában! Elnézését kérjük, de ismeretlen hiba történt a rendszerben. Kérjük töltse újra az oldalt, vagy próbálkozzon később.


Hálózati UTP és telefonos kábel teszterek, kábelkeresők, érpárkereső műszerek széles választékban raktárról azonnal! Akciós árak, hihetetlen kedvezmények! UTP blankoló és fogó – Igény szerinti UTP kábel – UTP csatlakozó fej és törés gátló – Kábeltesztelő. Első lépésként blankoljuk (távolítsuk el a szigetelést, kb.


15mm hosszan) meg a kábel egyik végét, és a csavart érpárokat vágjuk ugyanolyan hosszúra. Termék leírás Hosszabbítsa meg USB-kábelét további hálózati adapter csatlakoztatása nélkül.

Csatlakoztassa az USB 2. UTP patch kábel segítségével pedig növelje a hatótávolságot akár méterrel. Fogót is lehet venne de oda dugó is kell, meg kis gyakorlás míg belejössz, így párezres a tanulópénz. Krimpelő fogó nélkül rá lehet valahogy szerelni az UTP kábelre az RJ csatlakozót ? Lefordítva ez meg UTP kábel.


Ezt a krimpelő fogó val könnyedén elvégezhetjük. Ha veszek 100m utp kábelt és rá végeket, akkor csak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések