2020. március 2., hétfő

Kronospan bútorlap színek

FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek. A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! A KRONOSPAN laminált bútorlap alkalmazásával a belső terek kialakításánál nagyon sok arculatot tudunk kialakítani.


A dekorok széles választéka teszi lehetővé, hogy a modern bútorok és belsőépítészet alapanyagaként használjuk fel. Legfontosabb célunk mindig, hogy vevőinknek asztalosipari termékek gyártásához jó minőségű, válogatott alapanyagokat biztosítsunk. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni!

Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg! Kronospan Bútorlap Akció!


Dekorválaszték itt tölthető le: bútorlap , munkalap. A Mirror Gloss nem változott. Zöld bútorlap színek. Lila bútorlap színek. Design mintás bútorlap színek.


Tekintse meg teljes, aktuális bútorlap színválasztékunkat a Domoterc bútorlap színkatalógusában!

Kistarcsa lapszabászat, lapszabászat. A termékválaszték a piaci igények és a bútorlapgyártók aktuális trendje alapján változhat. A kollekció a bútoripar különböző felhasználási területein kiválóan alkalmazható, mint például konyha, szoba és hotelek berendezései. Az intenzív jellegű, fényes és feltűnő primer színek élénk hangsúlyokat hoznak létre.


Ebben a dekorvilágban olyan színeket fog találni, amelyek telítettek is és enyhén áttetszőek is, ami a helyiségnek sajátos jelleget kölcsönözhet. Ezeknek az uni színeknek az intenzív hatása az STOffice textúrával mutatkozik meg a legjobban. A bútorlap ára nagymértékben függ a bútorlap felületének minőségétől is. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része.


Itt , Budapest XVIII. HDF lemezek laminált MDF élzárók. EGGER bútorlap színminták. Munkalap , bútorlap , MDF lap, Natúr forgácslap, CK lap, OSB lap. Hiányzó: színminta Bútorlapok, laminált termékek, lapalkatrészek.


Egger dekor színminták. Laminált bútorlapokat, és. Aktuális bútorlap akció a Falco Depo Udvarnál. A fenti árlistában nem szereplő színek esetén kérj árajánlatot! Sandforce Bútor Asztalos Műhely Dunakeszin.


Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől , a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy.

IKEA) konyhai munkalapját! Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek. Vállalkozásunk tevékenységi körébe tartozik a minőségi konyhai munkalapok készítése egyedi méretben, bútorok tervezése, elkészítése, és beépítése.


Széles kínálatunkban bizonyára MEGTALÁLJA azt amelyet megálmodott otthonának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések