2020. március 17., kedd

Párakapu fúvóka

Order your genuine Goloka Nagchampa incense sticks and cones here! Hasonlítsa össze az árakat! Frissítő párakapu - vízpermet méteres hosszúságban A frissítő 10m hosszú párakapu hatékony megoldás a nyári kánikulában. Segítségével akár 10Co-kal is csökkenthetjük a külső hőmérsékletet. Párásító fúvóka – Teraszhűtő fúvóka – Vízporlasztó fúvóka – Köd fúvóka.


Bárhogyan is nevezzük a teraszhűtő, kültéri hűtő, párásító szetthez- vagy párakapu , vonalas (vonalsoros) és ventilátoros rendszerhez használt fúvókát, funkciója ugyanaz.

Szállítási határidő futárral órát vesz igénybe. Párakapu fúvóka szűrővel. A hobbi vagy nagynyomású teraszhűtő rendszer számos alkatrészből tevődik össze. A párásító berendezés tartozékok például a vízporlasztó fúvóka , nagy nyomású cső és idomok, klíma szivattyú, mikronos vízszűrő, párakapu , párásító gyűrű. FONTOS: a párakapu használata során előfordulhat, hogy valamelyik fúvóka nem működik, ennek két oka lehet: 1. Párásító terasz hűtő Teraszokhoz, sörsátrakhoz, napernyőkhöz, kertészetekbe.


A szükséges víznyomás bar. A párolgáa hőelvonással jár, így a környezet hőmérsékletét 8-fokkal csökkenti. A kis vízcseppek elpárolgása rendkívül gyorsan, így az emberek.

A szórófejein elporlasztott vízpára elvonja a hőt közvetlen környezetétől, ezzel mintegy 5-C fokkal hűvösebb levegőt állít elő. Ajánljuk: szabadtéri rendezvényekre , hűsítőpontokra, óvodákba, szülinapi kerti partikra stb. A párakapu a könnyed felfrissülés lehetőségét teremti meg a nagy melegben!


Célszerű a tömlő végeit megmelegíteni. Hazánkban is egyre több helyen találkozhatsz vele: nívós éttermek teraszán, bevásárlóközpontoknál, kiemelt rendezvényeken, kerti partykon és a jobb strandokon is, de talán eddig nem. A párakapu olyan apró vízrészecskéket hoz létre, hogy nem lesz tőle vizes semmi ellenben teljesen felfrissülsz, nem gyötör többé a hőség. Nem számít, hogy kertes házban vagy lakásban laksz: a párakapu használható udvaron, kertben, teraszon, nyaralóban vagy akár panelok, társasházak erkélyén. Használatával elviselhetőbbé tehetjük számodra a nyári hőséget.


Városok közterein és rendezvényeken találkozhattál eddig ezzel a frissítő élménnyel, amit már otthonodban is könnyedén felszerelhetsz. A frissítő szett könnyen és gyorsan alkalmazható, vízpermet függönyt hoz létre a forró nyári hónapokban. A hűsítő rendszer gyors, 10°C hőmérséklet csökkenést eredményezhet az alkalmazott területen.


A TecnoCooling Kft. A párakapu , párásító szett jellemzői A készlet tartalmaz minden elemet, amivel egyszerűen, gyorsan, házilag felszerelhető, a szerelése semmilyen szaktudást nem igényel! KÜLTÉRI PÁRAKAPU - Hűsítő vízpermet méteres hosszúságban!


Könnyítsd meg a forró nyári napjaid egy kis hűsöléssel! Nem kell megvárnotok az esti lehülést, hogy kimehess a lakásból! A többféle fúvóka alkalmazási terület megköveteli a sokféle fúvóka típus meglétét, értékesítését gyártói oldalról.


A párakaput évek óta használják köztereken, fesztiválokon, rendezvényeken, és mindenhol nagy sikert aratott.

A PNR termékpalettájában mintegy 24. Az alkalmazástechnikus és tanácsadó feladata ezen palettából az adott alkalmazáshoz a leginkább megfelelő fúvókát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések