2020. március 5., csütörtök

Paverpol készítése

Angyal baba készítése paverpol technikával. A foglalkozásra előre bejelentkezés szükséges. Te döntöd el milyen képet szeretnél! Szabadon választott, hogy akarsz-e. Bár a paverpol elsősorban textiles technika – nevezik textilszobrászatnak is -, a dísztárgyakhoz felhasználható anyagoknak csak a fantázia.


In this video, make your own wall decoration. Hang it directly on the wall or make one on a piece of board or a canvas. Kommentek: A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kerekesné Éva, a KreatEve Decor alkotója lépésről lépésre, amolyen step by step módon megmutatja, hogy tudsz egy impozáns darabot létrehozni paverpol technikával. Scopri (e salva) i tuoi Pin su Pinterest.


Image result for tutoriel paverpol. Akinél a textil új életre kel – interjú Lőrincz Bernadett paverpol oktatóval. Abban az időben még.


Ez csak néhány kiragadott ötlet, mindenkinek a saját. A száradást hajszárítóval lehet gyorsítani, a több rétegű festés csak a teljes száradás után kezdhető el. Megjegyzem, kapható bronz színben is paverpol ragasztó, ami a színezést nagyban megkönnyíti, de matt színe miatt a fémes csillogás eléréséhez akkor is szükség van akrilfestékre.


További ötletek a következővel kapcsolatban: Kreatív, Mikulássapka és Steampunk öltözködés. Egyéb kézműves technikák. Dísz- és ajándéktárgyak készítése , értékesítése. A tanfolyam árak tájékoztató jellegűek ezért oktatónként , témánként és egyéni megbeszélés szerint változhatnak! Kapcsolódó oldalak Az összes megjelenítése.


Ajándéktárgyak , 3D-s képek , Szobrok készítése és ezek oktatása, bemutatása a paverpol technikával. Paverpol oktatás kezdő, haladó szinten. Decoupage technikával is ötvözi a paverpol technikát.


Dobozok,üvegek, egyéb tárgyak újjá varázsolása. Tehát nemcsak a művészeknek, hanem az átlagos, hétköznapi, de kreatív késztetésű emberek, a hobbi alkotók számára is. A termék nem más, mint egy levegőre. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Bay Is Here For You! Million Shoppers Want to Buy. Nem szükséges semmilyen előképzettség, az alap.


Homokképek készítése és „ paverpol ” technikával szobrászkodás zenére: A homokkép készítés leginkább az autizmussal élő gyermekek finommotorikás készségeit fejleszti. Az autizmussal élő gyermek először a hátteret szórja be. Tesco üzletsoron lév ő kreatív hobbiboltban. Nagyon rövid időn belül ki is próbáltam, és azonnal feltett szándékom lett, hogy EZT tanítani akarom másoknak is!


Paverpol készítése

Húsvéti képeslap készítése. Reneszánszát éli a képeslap küldés. A cikkben több ötletet is hoztunk rá, hogyan tudsz egyedi meglepetést szerezni velük, amit akár gyerekekkel is elkészíthettek. A facebook oldalunkon már említettem, hogy a gyerekeimnek az óvodai gyereknap egy hétig tart.


Az úgy nevezett torkos csütörtök délután minden évben valaminek a jegyében telik el. Az idén vásári forgatag hangulatává kellett varázsolnunk az óvoda udvarát. Szeretettel köszöntelek a Saját készítésű alkotások közösségi oldalán!


Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések