2020. március 10., kedd

Szögletes horgolt terítő minta

FŐNIX MADÁR LESZÁMOLHATÓ MINTA. ANANÁSZOS OVÁLIS TERÍTŐ MINTARAJZZAL. HORGOLT HÁLÓS MINTA VIDEÓ. Mintagyűjtemény horgoláshoz: horgolt terítő minták.


Horgolás minden mennyiségben!

A horgolásról azok a kis terítők jutnak eszünkbe, amit a nagymamánk horgolt kiskorunkban a rádió alá, ám itt az ideje leszámolni ezzel a. Kötni jó – kötés, horgolás leírások, minták, sémarajzok. Kötött és horgolt modellek leírással, mintával és sémarajzzal, kötéstechnika magyarázattal, kezdőknek és haladóknak. Nagyon szép mintával horgolt blúz a mindennapokra.


Elsősorban tiniknek, de az idősebb korosztály is megkedveli egy póló alávétele kapcsán. A minta önálló csillagokból áll, így bármi horgolható belőle Pl: terítő , de akár sál, vállkendő is. Az összekapcsolás a csillag utólsó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….


Ez a gyönyörű horgolt , ananász mintás vintage (rusztikus) stílusú csipke terítő remekül feldobják még a leg unalmasabb asztalokat is, ráadásul elkészíteni sem olyan nehéz mint ahogy az első ránézésre tűnhet!

Ha tisztában vagy a horgolás alapjaival igazán gyerekjáték lesz elkészítened ezt a csodás ananász mintás horgolt csipke terítőt. Tudom most sokan megrökönyödnek, hogy már karácsonyi minták? De igen, aki kézimunkázik, az tudja, hogy ha időben el szeretne készülni karácsonyra, bizony annak már most időben el kell kezdeni a kézimunkázást.


Válogatott horgolás leírások. Kellemes mintával horgolt terítő! A nagysága variálható a mintaegység számától.


A minta akár blúznak is csinos lenne séma A mintaegység önálló mintából áll. Terítő összehorgolt virágokból, leírás és minta - PDF : db. Ft feletti vásárlás esetén pdf megvásárlása ingyenes. A modell pdf-je tartalmazza a modell fotóját, leírását, szabásmintáját, kötés-és horgolásmintáját, valamint a jelmagyarázatot nagyítható és nyomtatható. Hatszögletű kisterítő , napsugár középpel 36.


Szeretem még horgolt csipkeként- ezzel a farmerből készített használati. Kínál Hét csillagból álló horgolt csipke terítő 2db: Hét csillagból álló horgolt csipke terítő 2db Átmérő: 40cm A hirdetéseim között van egy ugyan. Nagyon elvezem a mintakat, csak egy problemam van. Nagyon kerem, hogy valaki irja meg, hogy megtudjam horgolni.


Ovális, ananászos horgolt terítő Házassági évfordulónkra kértem ezt a kiadványt, amiben ez a terítő benne van.

Megtetszett, beleszerettem, gyorsan megcsináltam, de érdemes volt, mert gyönyörű. Kis méretű táska horgolásának leírása kezdők számára. Videó is van benne a könnyebb követhetőségért. Ez a táska leírás nagyon népszerűnek bizonyul az adott oldalon,ahol más minta is megtalálható. Applikálással teljesen egyedivé lehet varázsolni az elkészült darabot.


Eredetileg egy terítő leírása volt, de én csak egy részét használtam fel a mintának. Már bele is kezdtem. Blog: kreativannikivel.


Kötés- horgolás minta gyűjtő klub és modell leírások horgolt terítő minták ( kép), Kötés- horgolás minta gyűjtő klub és modell leírások Ugrás a( z) oldalra. Moss gyakran kezet, ne menj közösségbe, és olvasgasd a témával kapcsolatos forrásainkat, hogy mihamarabb alkalmazkodhass a kialakult helyzethez. Húsvétig még van annyi idő, hogy elkészüljenek ezek a horgolt tojások. Hoztam egy pár ötletet, kinek melyik a kedvence? A múlt heti játékomnak meglett a győztese olvashatok róla), és többen is jelezték, hogy szeretnének mintát kérni úgyhogy az lesz jövő héten olvasható a blogomban csak még nem tudom , hogy milyen fonalból készítsem el.


Megfordítva kell nézni. A felső részén ( A levélcsúcstól indulva) középen van láncszem, amit rövidpálcákkal horgolunk körül félkör alakban több sorban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések