2020. március 23., hétfő

Tetőkárpit tisztítás

A tisztítás sorrendje mindig felülről lefelé történjen. A tetőkárpittal kezd majd a fejtámla után takarítsd a háttámlát, és az üléseket. Végezetül töröld át a karfákat, a műanyag elemeket és a biztonsági öveket is. ECETES MÓDSZER (a leggyorsabb, legegyszerűbb, legolcsóbb a textilkárpitokhoz) Hozzávalók: 1dl.


Az autókárpitok, mint például az ülések, a padló szövetei vagy akár a tetőkárpit is kiváló búvóhelyet biztosítanak a poratkák, mikroszennyeződések, gombák és egyéb kórokozók számára.

Mégis, leggyakrabban akkor hívnak minket ha egy makacs folttól szeretnének megszabadulni. Azt tapasztaljuk, hogy az autókozmetikánkba betérők valamit szinte sosem említenek, egyszerűen nincs róla szó, ez pedig a tetőkárpit. A kárpittisztítás során, a porszívózás után felülről-lefelé haladunk, tehát az első, amit kitisztítunk, az a tetőkárpit.


Két nagyon fontos specialitása van a tetőkárpit -tisztításnak. A tetőkárpitot is kezeljük tisztítószerrel, annak felitatására, eltávolítására mikroszálas kendőt célszerű használni. A bőrkárpitok festéséről. Legalább20-éve foglalkozom kárpit tisztítással!


A tetőkárpitot ne géppel csinálmikroszállas kendővel takarítsd és azt fújd be tisztító szerrel,aztán mehet a tetőkárpit tisztítás ,de csak óvatosan,ne legyen nagyon nedves,mert levállhat a kárpit!

A többi kárpitot meg szivaccsal dörzsöld át ami persze tisztító szeres vízzel átitatott,majd addig szívasd a. Peugeot 3külső-belső takarítás, polírozás, tetőkárpit tisztítás. Címkék: kárpit takarítás, motortér tisztítás , Peugeot polírozás, tetőkárpit tisztítás. Nem feltétlen szükséges szőnyegtisztító gépet bérelnünk, megoldhatjuk kézzel is a kárpitok tisztítását.


PROFI MINŐSÉGBEN, MEGFIZETHETŐ ÁRON! Fehér kárpit tisztítás 1. Az autó belsejében lévő szövetek ( tetőkárpit , ülések, padló szövet) ipari vegyszerek felhasználásával, tisztíthatóak a legjobban! Az általunk alkalmazott mélymosásos eljárás biztosítja, hogy a szövetek.


A kocsibelső takarítás nem tartozik a kedvenc tevékenységeink közé. Megkönnyítheted a munkát, ha módszeresen végzed és közben rádiót vagy zenét hallgatsz. Már több autóm üléseit, szőnyegét tisztítottam meg ezzel a módszerrel, de előbb minden kocsiból kiszedtem a tisztítani valókat. Nem hiszem, hogy bárkit is meglepnék vele, de a kocsi beltere, az elektromos kapcsolók és berendezések nem arra vannak tervezve, hogy sokbáros nyomással eláztassa őket az ember.


Biztosan észrevették már azok, akiknek régebbi autójuk van, hogy az évek múlásával a tetőkárpit is folyamatosan elöregszik, megnyúlik, megereszkedik. Ennek oka az, hogy a legtöbb autóban a tetőkárpit egy néhány mm-es szivacsra ragasztott kárpitanyag, amely szivacs az évek során megváltoztatja szerkezetét, így már nem nyújt biztos alapot a tetőkárpit számára. Az autókárpit tisztítás igénye idővel szinte minden autótulajdonos életében felmerül, hiszen a használat során óhatatlanul kerülnek különféle szennyeződések az autókárpitra, legyen az szövet vagy bőrkárpit.


Szövet kárpit esetén ráadásul, csakúgy, mint a matracainkban és szőnyegeinkben megtelepednek a poratkák. Az autó belsőjében lévő szövetek ( tetőkárpit , ülések, padló szövet) ipari vegyszerek felhasználásával, tisztíthatok a legjobban!

Terepjárókra, egyterűekre és extra szennyezettségű autókra -tól,kisbuszokra -tól felárat számolunk fel (Felárak esetén az üzletvezető határozza meg a gépjármű szennyezettségétől, állapotától és méretéből adódóan). A mélymosásos tisztítási eljárásnak köszönhetően a makacs foltok is eltávolíthatók a kárpitból. Egy teljes tisztítás (ülések, fejtámlák, ajtók kárpitozott felülete, teljes padlószőnyeg, nyári szőnyeg, csomagtartó, kalaptartó) időszükséglete normál autó esetében max.


Régi, makacs foltok ellen. Az olyan erős szerekkel, mint az ammónia és a bórax, elsősorban a kevésbé kényes anyagokon segíthetsz. Ha nagyon makacs, vagy régi, beszáradt folttal van dolgo akkor keverj össze egy pohár ammóniát másfél-két liternyi vízzel, és ebbe a keverékbe áztatott szivaccsal próbáld eltávolítani a szennyeződést. Autókárpitozás árak: Gyors, Olcsó Szakszerű autókárpitos.


Szaktanácsadás, tetőkárpit felújítás, egyedi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések