2019. január 17., csütörtök

Folyékony folia kültéri

Kültéri használat alkalmával a felület kezelését ne végezzük esőben, illetve tűző napon! A munkálatokat végezhetjük ecsettel vagy hengerrel. A vödör tartalmát alaposan keverjük fel, majd hígítsuk 5- víz hozzáadásával!


Az első réteg felvitele után hagyjuk azt legalább órán át száradni, majd vigyük fel a. A folyékony fólia alapvetően vizes bázisú termék, egykomponensű és jellemzően oldószermentes. Felhasználási területe beltéri és kültéri egyaránt.

Forgalmazók keresése: Maradandóan rugalmas, kétkomponensű, oldószermentes, kenhető vízszigetelő anyag. Különösen nagyrugalmasságú, rendkívüli hidegtűrés. KENHETŐ 1KS FOLYÉKONYFÓLIA SZIGETELÉS 7KG és még termék közül választhat a kategóriában. KG, TYTAN TETŐ TÖMÍTŐSZALAG ALU. WASSER-SEAL folyékony vízzáró fólia kenhető szigetelés.


Egykomponensű, vizes bázisú felhasználásra kész, vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel bíró folyékony fólia, amely környezetbarát, oldószermentes, természetes ásványi töltőanyagokat, acryl kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Az ár kivakolt, simára glettelt medence burkolása esetén érvényes. Beltéri, felhasználásra kész folyékony fólia.

Alkalmazható pincékben, fürdőszobákban, zuhanyzókban, beton, cement, mészcement- és gipszes vakolatok, gipszkarton falak, cement- és anhidritesztrich aljzatok üzemi víz elleni szigetelésére. Az Aquastop Plus kenhető vízszigeteléssel bevont felületek közvetlenül. Kifejezetten ajánlott minimum egy réteg folyékony fólia használata a társasházak, olyan lakások esetében, ahol könnyen megtörténhet a beázás. Ajánljuk a Sorifex 1K rugalmas folyékony fólia használatát, amelyet kifejezetten belső térben való felhasználásra alakítottak ki.


Mapei Mapegum WPS kg-os folyékony fólia. Nem csak akciós termék érdekel. Kültéri teraszok, illetve beltéren, fürdőszobák, mosogató és konyhák csempézése előtt használandó, vízhatlan szigetelő felület létrehozásához.


Minden olyan felületre alkalmas melyet víztől kell megvédeni. Alkalmas zuhanyzó- fürdőszoba- konyha- mosóhelyiségek falának. A folyékony vízszigetelő fólia alapvetően az egyik leggazdaságosabb megoldás a külső vizesedési problémák elhárítására, megelőzősére.


Erkély, terasz, zuhanyzó, konyha, aljzat, stb. Lehetővé teszi a folyamatos és rugalmas vízzáró szigetelés kialakítását kerámialapok alatt. Autófesték és Ipari bevonat kis- és nagykereskedelem. Unsubscribe from Car Color Kft. Autófesték és Ipari.


Folyékony Gumi Spray Festék - Hogyan Használjuk? Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.

Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A mai napon a hőmérséklet hűvös, az égbolt derűs, csapadék nem várható. Az időjárás kültéri munkára alkalmas.


Vásároljon tőlünk csempét, padlólapot, kádat, zuhanykabint, szanitert vagy csaptelepet. Lehet, hogy nem lesz belőle nagy baj, ha nem így teszünk, de nem érdemes kockáztatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések