2019. január 20., vasárnap

Modakril kolor homlokzatfesték

MODAKRIL kolor homlokzatfesték - kolor. Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. Szanáló vakolatok felületei: Az ún. A felület előkészítése megegyezik az új vakolat felületeknél.


Modakril szilikon homlokzatfesték , vízlepergető, páraáteresztő. Termék leírás: Milyen felületre a legjobb? Homlokzati hőszigetelő rendszerek felújító festéke. Hminőségű) , továbbá egyéb beton, tégla-, mészhomoktégla felületekre. Modakril homlokzatfesték matt, közepesen vastag rétegű homlokzatfesték vakolt és beton felületekre Alkalmazási terület: Vakolt és beton homlokzatfelületek festésére Tulajdonságok: Kiváló fedőképességű, kolor változatban színkeverőgéppel is színezhető matt homlokzatfesték.


Kötőanyaga módosított akrilát diszperzió. A festék a falfelület apró egyenetlenségeit repedésáthidaló-kitöltő hatása folytán jól eltünteti. Modakril kolor homlokzatfesték - hajszálrepedések áthidalására Matt, közepesen vastag rétegű homlokzatfesték vakolt és beton felületekre, új eternit felületre.


Tartós, ellenálló bevonatot a kiegyenlíti a felület kisebb egyenetlenségeit. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A Modakril homlokzatfesték töltő- és fedőképessége kiváló.


Rugalmas, az alaphoz jól tapadó réteget képez. Bevonata igen jó páraáteresztő képességű. Időjárás-állósága, színtartóssága kiváló.


Választék: A matt bevonatot adó festék a színkártyánk szerint 2divatos színben, 1és kg-os kiszerelésben. Piano kültéri diszperziós homlokzatfesték. Alpina akril homlokzatfesték. A Budalakk Festék- és Mûgyantagyárat kis és középméretû lakkgyárakból, azok. Az Örökségvédelmi Hivatal az építési engedélyben előírta a végleges homlokzatfestés.


Poli-farbe homlokzatfesték. Meglévő ásványi bázisú homlokzati rendszerek valamint műemlék épületek fedőfestéke. Kolor , szilikát , héra, szilikon , modakril és modakril fehér homlokzatfestékek. Olcsó eladó új és használt modakril szilikon homlokzatfesték.


Kvarctartalmú festék , mely elősegíti a NATURIT tapadását, azaz tartós. Lehetséges, hogy a termék már nincs az áruházunkban. Főoldal Otthon és kert Összes kategória Vissza.


Hajszálrepedések áthidalására. Kiváló időjárásállóságú, lég- és páraáteresztő bevonat, a fal természetes szellőzését nem gátolja, kiválóan elfedi a felületi egyenetlenségeket. Vegyi áruk és egyéb nem besorolható cikkek. Ez a termék csak a színtervezőn keresztül érhető el.


Trilak termékek, Héra falfestékek, Modakril kolor , Bondex, Lazurán, Thermotek, Dryvit termékek Péteri közelében Héra festékek Péteri közelében HÉRA Prémium Clean beltéri falfesték HÉRA Kolor Prémium selyemfényű belső falfesték Selyemfényű, beltéri falfesték vakolt, beton, gipszkarton és glettelt felületekre HÉRA Prémium Latex beltéri falfesték Matt, belső. Aktuális Modakril ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések