2019. január 30., szerda

Bányahomok

Skip weekends without skipping on cell quality. Enjoy stabilized FGFand enhanced pH buffering. From tape and foam pads to glue guns with sticks, we have the adhesives to bring.


Marosi homok, és bányahomok. Fő profilunk: tiszai folyami hajózás, áruszállítás, és ö.

Betonozásra természetesen tökéletesen ideális a bányahomok vagy a folyami homok, melyet jellemzően közvetlenül a bányából emelünk ki és szállítjuk is a megrendelőhöz. Gönczi Tüzép - Tavaszi gyertyán kuglis és hasított tűzifa akció! Tekintse meg akciós termékeinket!


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. SÁRGA HOMOK, BÁNYAHOMOK , HOMOKOZÓ HOMOK, TÖLTŐHOMOK, SZÁLLÍTÁS: Ez a sárga homok természetesen előforduló homok fajta, homokozóba való homok.


Színe sárga, világos barna agyagtartalma miatt kiváló választás játszótéri homokozóba. Felhasználható továbbá közmű vezetékek köré feltöltésnek esetleg falazáshoz.

Ideális például díszkertekhez, betonkockák vagy térkövek lerakásakor alapnak és fugának, de bizonyos növénytípusokhoz termőföldnek, rostálás után pedig a gyerekek számára játszóterek vagy homokozók. Sárga homok ( bányahomok ) Ezt a fajta homokot nem mossák, színe sárgás, ezért innen ered a neve: sárga homok. Leginkább burkolatok, csatornacsövek, vízcsövek ágyazásához, utak alapozásához és homokozok feltöltéséhez használják. Folyami kitermelésből származó, szürkés színű, finom szemű mosott homok, elsősorban vakoláshoz ajánljuk, de minőségénél fogva bármilyen célra megfelelő.


Alapvető építőanyagok értékesítésével foglakozik a cégünk, telepünkön gépi rakodással szolgáljuk ki vásárlóinkat. Széles építőanyag választékot biztosítunk, legyen az sóder, kavics vagy homok, de emellett termőföldet, bazaltkövet, osztályozott, mosott és mosatlan kavics is rendelkezésre áll a XI. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan! A kitermelés során jutunk homokhoz, melyet hitelesített hídmérlegen mérünk és elsősorban 20m³ felett bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére.


Megkülönböztetünk még homokozó, mosott és töltő homokot is. A bányahomok gömbölyűbb a folyaminál, ezért vakoláshoz ezt használják a mesteremberek. Bányahomok , amely és mm közötti szemekből áll, színe sárgás. Sóder ár, termőföld árak, kavics árlista, murva ár, homok árlista, komposzt ár, bazalt árak, andezit, zúzott kő árlista, szállítás ár, m köbméter. Balatonaliga Tüzép, építőanyag kereskedés, Termékkatalógus.


Vissza a témakörökhöz. Szerződési Feltételek. Minden jog fenntartva!

A homoknak több fajtája van, ezek a homokszemcsék nagyságában és összetételükben különböznek egymástól. A termékek részletes leírásához kattintson a termékekhez tartozó képre! Homokozó homok (25kg) - Zsákos bányahomok homokozóba.


Futárszolgálattal szállítási díja: 3. Kapcsolatba léphet a Nyéki Kavics Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések